Cukrářská výroba I Kolektiv

Cukrářská výroba I - Kolektiv

Cukrářská výroba I

Kolektiv

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

  • Produkt je vyprodaný.

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury,… Přejít na celý popis

Sleva pro fanoušky Je tu 20% sleva na celý sortiment pro fandy filmů, seriálů, počítačových her, románových i komiksových hrdinů! Více informací

Popis

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. Probírá výrobu cukrářských výrobků z pevných těst, třeného lineckého těsta, pálené hmoty a listového těsta. Uvádí druhy výrobků z uvedených těst a hmot, jejich receptury, technologické postupy a vady těst a výrobků.

Sdílet 0

Nakladatel
Informatorium
datum vydání
1.10.2013
isbn
978-80-7333-096-5
ean
9788073330965
Jazyk
čeština
Počet stran
144
Vazba
Knihy - paperback
Rozměr
144x205mm

Bestseller v knihy Dobrovský

31710. v e-shopu | 30011. minulý týden

14. v Gastronomie | 13. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora