Cizinky ve vlaku (Defekt)

Autor Lisa Unger

Cizinky ve vlaku (Defekt) - Lisa Unger Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražený a protržený přebal a desky.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Selena Murphyová je na cestě z práce, když její vlak zničehonic zastaví. Při čekání se dá Selena do řeči s krásnou neznámou ženou, která sedí vedle ní. Hovor plyne rychle a nenuceně. Dotyčná se představí jako Martha a svěří se, že je uvězněná ve vztahu se svým nadřízeným. Selena své nové známé naopak poví, že podezírá manžela z milostného poměru s… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

Popis

Selena Murphyová je na cestě z práce, když její vlak zničehonic zastaví. Při čekání se dá Selena do řeči s krásnou neznámou ženou, která sedí vedle ní. Hovor plyne rychle a nenuceně. Dotyčná se představí jako Martha a svěří se, že je uvězněná ve vztahu se svým nadřízeným. Selena své nové známé naopak poví, že podezírá manžela z milostného poměru s jejich chůvou. Když vlak následně dorazí do Seleniny stanice, obě ženy se rozejdou s tím, že už se nejspíš nikdy nesetkají.

O pár dní později však chůva rodiny Murphyových zmizí.

Selenin kdysi dokonalý život se vzápětí obrátí vzhůru nohama. Zatímco čím dál víc zabředává do záhady zmizelé chůvy a její manželství přichází k dalším a dalším úrazům, Selena začíná přemýšlet, kdo vlastně ve skutečnosti byla ona neznámá spolucestující. Ani zdaleka ovšem není připravená na to, co nakonec zjistí…

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Hmotnost
554 g
isbn
DEF0000016290
Počet stran
384
datum vydání
18.10.2021
ean
DEF0000016290
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
  • Kateřina Svobodová Kateřina Svobodová

    Napříč celým příběhem budete svědky mnoha podvodů, rozbitých vztahů a rodinných tajemství. Navíc se příběh postupně skládá díky několika postávám, z jejichž úhlu je děj vyprávěn. Provázanost všech postav je až neskutečná! Nicméně více vám, milí čtenáři, prozradit nemohu. Budete se muset odhodlat nastoupit do vlaku společně se Selenou a Marthou a prožít tento knižní příběh s nimi. Troufnete si?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 55 hodnocení čtenářů

36× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Annette Kovářová registrovaný uživatel

    Milujete stejně jako já knihu Sedmilhářky od Liane Moriarty? Líbila se vám kniha Dívka ve vlaku od Pauly Hawkins? Tak si rozhodně tuto knihu nenechte ujít ! Kniha je vyprávěna z pohledu několika postav, což mám ráda, protože se postavám dokáži lépe dostat do hlavy. Kapitoly nejsou ani dlouhé, ani úplně krátké, ale jsou rozděleny čísly a u každé je vždy uvedeno, kdo děj vypráví. Nestalo se mi tedy, že bych se v příběhu či postavách nějak ztratila, naopak byl celý příběh svižný a já chtěla všemu přijít na kloub. Dá se říct, že celý příběh je tak trochu obestřen tajemstvím, což bylo to hlavní, co mě na celé knize velmi bavilo. Navíc osudy všech postav jsou obestřeny lží a tajemstvím, která se postupně rozkrývají. Autorku Lisu Unger si rozhodně dávám do hledáčku a doufám, že se brzy dočkáme překladu dalších knih!

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 5 z 5 hvězdiček Simona registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První 2-3 stránky jsem měla pocit, že mě tahle kniha nebude bavit, ale moje obava se hned rozptýlila. Nakonec jsem jí skoro nemohla pustit z ruky. Děj krásně spletitý, až dokonce nevíte, kdo v příběhu tahá za nitky i když tak trochu tušíte, ale možná právě to nutí člověka číst stále dál. Dobře zvládnutá psychologie postav. Doporučuji.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 5 z 5 hvězdiček azeretka Uživatel aplikace KDčko

    Tak tohle bylo úžasné. Čtení mě moc bavilo a když mi začínalo docházet jak to celé je, nestačila jsem se divit. Rozhodně doporučuji.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka Kaššaiová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínavá knížka, přečteno jedním dechem

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Hankeová registrovaný uživatel

    Na začátku jsem čekala, že mě kniha úplně dostane. Vyprávění z několika perspektiv a časových linek, vztahy mezi postavami i vnitřní monology byly výborně napsané. Bohužel jakmile došlo k vyřešení otázek a zbývalo akorát finále, můj zájem dost opadnul. Stále to byl skvělý psychologický thriller, jen jsem necítila napětí až do konce.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 4 z 5 hvězdiček Luci A. registrovaný uživatel

    Začátek knihy byl pro mne špatně čtivý, ale po nějaké době, kdy se kniha rozjela, byla super. Napínavá, propletené postavy, naprosto nepředvídatelná :-) Rozhodně doporučuji ;-)

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 4 z 5 hvězdiček freejazz registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    na úvod som prehliadol, že ide o thriller:) kniha je dobre vygradovaná, postupne sa skladá obraz o stave hlavných postáv a ich motivácii. trochu ma mrzí predžutý a natrávený záver, kde je všetko dovysvetľovaé. ale ak vynecháte posledných 5 strán, zostane vám z knihy ten najlepší dojem.

    E-kniha, Vendeta, 2021,

  • 5 z 5 hvězdiček Julie Schulschewska registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První polovinou jsem se musela prokousat a aji jsem přemýšlela, že knihu odložím, ale nakonec jsem se dostala na polovinu a totálně se to rozjelo. Jsem opravdu rada, že jsem ji neodložila. Parádní kniha. :))

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 4 z 5 hvězdiček Lucie Vydrová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je čtivá, místy dojemná, ale zároveň napínavá. Určitě stojí za přečtení.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

  • 3 z 5 hvězdiček Markéta Talpová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha průměrná,extra nenadchla, ale dočetla jsem až do konce.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700080

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora