Busny: Tam (Defekt)
Busny: Tam (Defekt) - Busny,Marika Dumková Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce poškrábané a lehce naražené desky, ohnuté přední rohy desek, lehce ohnuté rohy desek, lehce zašpiněné a lehce poškrábané ořezy stran, lehce ohnuté dolní rohy některých stran.

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 9 Kč dárek zdarma v hodnotě 329 Kč

Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Na co všechno narazíte, když se rozhodnete cestovat napříč Afrikou ve zpola nepojízdném růžovém autobuse? Jsme Marika a David a vydali jsme se do Afriky natáčet seriál. Nápad vyrazit na dobrodružnou cestu vznikl spontánně jednoho večera u piva. Od prvotního nadšení uplynuly dlouhé měsíce zařizování, telefonování, balení a zkoušek, kolik toho naše… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Čtvrté křídlo Spalující napětí, nelítostní draci a jejich jezdci! Romantická fantasy, která uchvátila svět, je konečně tady! Více informací

Popis

Na co všechno narazíte, když se rozhodnete cestovat napříč Afrikou ve zpola nepojízdném růžovém autobuse? Jsme Marika a David a vydali jsme se do Afriky natáčet seriál. Nápad vyrazit na dobrodružnou cestu vznikl spontánně jednoho večera u piva. Od prvotního nadšení uplynuly dlouhé měsíce zařizování, telefonování, balení a zkoušek, kolik toho naše nervy vydrží. Nakonec to zvládly a my poprvé stanuli na africkém kontinentě. Kniha popisuje náš příběh i každodenní pocity a zážitky, jež oko kamery nezachytilo. O uskutečnění bláznivého plánu, o cestování ve stařičkém busu, o lásce k poznávání. O tom, jaké je vržení uspěchaného Evropana do líně tekoucí řeky afrického času. O krásách i nesnázích na každém kroku, o bláznění ze společného soužití na pár metrech čtverečních, o tom, jak se bojíme a nic nejde, ale hlavně že je sranda. O překročení hranic domova, kontinentu a sebe sama. Cíl je neznámý, jedeme TAM. S předmluvou Janka Rubeše.

Sdílet 0

Nakladatel
Jota
Hmotnost
478 g
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
25.06.2019
isbn
DEF0000029798
Vazba
měkká vazba
datum dotisku
26.06.2019
ean
DEF0000029798

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Vernerová registrovaný uživatel

    Úžasně psaná kniha . Dlouho jsem se tak nepobavila. Viděla jsem i videa. Opravdu tato kniha nemá chybu. Plno zajímavých informací. Jen jednou se mě v minulosti četl cestopis tak dobře byla to také kniha o Africe. To psal manželský pár, který zde vše prodal, aby mohl cestu absolvovat , jen si nemohu vzpomenout na název. Byla i plná fotografií. Ta vyšla někdy v roce 2010 či 2011. Nevím zda to bylo Afrikou od severu k jihu, či napříč Afrikou. Ale tato kniha Busny tam nemá opravdu chybu už se těším na druhou, zítra začnu číst.

    Kniha, Jota, 2019, 9788075655264

  • 5 z 5 hvězdiček Rostislav Kuba registrovaný uživatel

    Skvělý a poutavý cestopis, včetně videí na Streamu. Začínám číst Zpět. Bylo by fajn o autorech zase slyšet, pokud tedy nemají jiné starosti než cestovat.

    E-kniha, Jota, 2019,

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Naprosto skvělý cestopis, až jsem byla překvapená jak mě vtrhl do děje. Hned po přečtení této knihy jsem si šla i pro Busny ZPĚT :-). Doporučuji se podívat i na jejich krátké epizody z cest, díky kterým můžete vidět, jak procestovaná místa vypadají.

    Kniha, Jota, 2019, 9788075655264

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora