3.7 z 5 hvězdiček
pevná vazba357 Kč
Běžně 399 Kč
Kniha ( pevná vazba )
357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do… Přejít na celý popis
Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské kuchyně představí všechny zásadní recepty. Seznamte se s královnou všech kuchyní! Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. V oddílu Dobré ráno najdete návod na výrobu pravé francouzské bagety či máslového croissantu. V kapitole Na malý hlad hledejte inspiraci na saláty, slané koláče a další rychlá jídla, která si vychutnáte jako rychlý oběd nebo lehkou večeři. Oproti tomu v Noblesní Paříži najdete ta nejvyhlášenější jídla francouzské haute cuisine jako je kohout na víně nebo šneci. Kapitola Francouzský venkov vás naučí využívat méně známé druhy mas a zeleniny - jinými slovy vařit z toho, co dvůr zrovna dá. Vydáte se s námi i na ryby a mořské plody na středomořské pobřeží, na sýry do Alp i do cukrárny na sladkosti (těšte se na crepes Suzette, meringue s levandulí, makronky, creme brulee, třešňový clafoutis, čokoládový fondant, tarte tatin…) Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak správně nakupovat a použít francouzské suroviny (od sýrů až po víno) a prozradíme i tipy, jak jíst a žít jako Francouzi.
4.3 z 5 11 hodnocení čtenářů
6× 5 hvězdiček 2× 4 hvězdičky 3× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
5 z 5 hvězdiček Lenka Kyselová registrovaný uživatel
opět krásné fotky jaké apetit umí, zajímavé recepty z celé francie
Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093
4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel
Miluji Francii a miluji také francouzské jídlo. Některé jídla jsou trošku těžší, ale chce to jenom praxi. Věřím, že se mi určitě povedou.
Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093
3 z 5 hvězdiček Jiřina Dvořáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Francouzská kuchyně je moje oblíbená a tuhle knížku s obrázky jsem prostě musela mít! A nezklamala. Neobjevila jsem nic nového, ale ty obrázky!
Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093
3 z 5 hvězdiček Kamila registrovaný uživatel
Knížka je úžasná a krom receptů jsou v ní i drobné zajímavosti ať už z dané oblasti či historie pokrmu, krom dobrých jídel i dobré počtení
Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093
4 z 5 hvězdiček Kateřina Hejnarová registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Chutné recepty (vyzkoušeno) a krásné fotky. Jen některé postupy jsou poněkud zdlouhavější, než se zdají (např. v receptu je uvedeno 30min, ovšem bez započítání 40min na odležení těsta).
Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093
3 z 5 hvězdiček Lukáš Žoha registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Dobrá kniha, je to takový nástin francouzské kuchyně. Najde se tam hodně fotografií a i informací o Francii jako takové. Pokud však někdo touží po francouzské kuchařce s hromadou receptů, tak tuto knihu moc nedoporučuji. Je to opravdu jen výběr.
Kniha, Apetit, 2013, 9788087575093
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.