Blíž, než myslíš (Defekt)
Blíž, než myslíš (Defekt) - Ewa Przydryga Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Zašpiněný ořez stran, nepatrně naražený přebal.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

PEKLO JE PRÁZDNÉ, VŠICHNI ĎÁBLOVÉ JSOU ZDE... Gdyně těsně po sezóně, zahalená podzimní mlhou. Malý penzion a tajemná žena, která si v něm pronajala pokoj a teď mizí v kufru auta maskovaného muže. Takovou scénu vidí Nika Werner, majitelka penzionu, když sleduje okolí na monitorech průmyslových kamer. Byla svědkem únosu, nebo jí jen její mysl,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

Popis

PEKLO JE PRÁZDNÉ, VŠICHNI ĎÁBLOVÉ JSOU ZDE...

Gdyně těsně po sezóně, zahalená podzimní mlhou. Malý penzion a tajemná žena, která si v něm pronajala pokoj a teď mizí v kufru auta maskovaného muže. Takovou scénu vidí Nika Werner, majitelka penzionu, když sleduje okolí na monitorech průmyslových kamer.

Byla svědkem únosu, nebo jí jen její mysl, omámená léky a alkoholem, provádí takové morbidní kousky? Policie se drží druhé verze, neboť bere v úvahu ženin špatný psychický stav a to, že ještě nedávno byla pacientkou psychiatrické léčebny. Navíc se v penzionu nepodařilo najít žádné důkazy, které by přítomnost tajemné ženy potvrzovaly. V této situaci se Nika rozhodne sama odhalit pravdu a zahájí vlastní pátrání.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
Hmotnost
476 g
isbn
DEF0000014825
Počet stran
304
datum vydání
26.01.2022
ean
DEF0000014825
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Hrdinka Nika najde sílu znovu se postavit na vlastní nohy právě díky tomu, že nejde o spravedlnost pro ni samotnou. Když jde o ni, tak se hroutí, ale pro cizí ženu se klidně řítí do maléru. S chladnou hlavou pátrá, nebojí se ničeho a jedná. A čtenář vnímá nebezpečí za ni. Místy se až bojí otočit stránku, jak napětí pulzuje. Přestože je jednání hlavní hrdinky dost pravděpodobně nereálné, stejně si to čtenář užívá a těší se na závěrečné rozuzlení. Aspoň já jsem se nechala vyprávěním mladé spisovatelky unášet, napínat a překvapovat. Děj měl spád bez hluchých míst.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027701094

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora