Beze stopy
Beze stopy - Torjussen Mary Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Hannah je atraktivní, cílevědomá a úspěšná. Ve velké účetní firmě, kde pracuje, ji podle všeho brzy čeká povýšení, a tak se plná elánu vrací ze služební cesty z Oxfordu do Liverpoolu za „svým“ Mattem. Namísto otevřené náruče ji však čeká pořádný šok – doma nejenže nenachází svého přítele, ale ani žádné jeho věci, dokonce i jeho… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Hannah je atraktivní, cílevědomá a úspěšná. Ve velké účetní firmě, kde pracuje, ji podle všeho brzy čeká povýšení, a tak se plná elánu vrací ze služební cesty z Oxfordu do Liverpoolu za „svým“ Mattem. Namísto otevřené náruče ji však čeká pořádný šok – doma nejenže nenachází svého přítele, ale ani žádné jeho věci, dokonce i jeho účty na sociálních sítích jsou smazány. Jak může člověk jen tak zmizet? Jak může beze stopy zmizet tak, jako by předtím ani neexistoval? 
Hannah se ze dne na den ocitne na dně. Nedokáže se soustředit na práci, přestane o sebe dbát, nejí, nespí. Postupem času začíná mít pocit, jako by jí Matt chtěl dát přece jen nějakou zprávu. Dostává podivné esemesky, dokonce doma rozpozná stopu důvěrně známé kolínské a ve váze jí kdosi vymění květiny za čerstvé… 
Psychologický thriller pro všechny fanoušky Dívky ve vlaku, Zmizelé a vypravěček, jimž není radno věřit všechno, co říkají.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
136 x 208 x 25
jazyk
čeština
Počet stran
144
Vydání
1
isbn
978-80-249-3417-4
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.09.2017
ean
9788024934174

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Martina registrovaný uživatel

    Mnohem lepší jak Divka ve vlaku nebo Zmizela. Az do konce nevite kde je pravda, jestli hlavni hrdince věřit nebo věřit,že opravdu blázní,komu z jejich blizkych věřit a co kde je doopravdy pravda... naprosto úžasná knížka napínavá až do konce!!

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Na knihu Beze stopy jsem se těšila, protože jsem na ni slyšela jen samou chválu. A byla opodstatněná, protože to byla pecka! Tento příběh má v sobě cosi napínavého, psychologického, zarážejícího, překvapujícího a naprosto nečekaného. Když Matt zmizí, vypadá to, jako by se Hannah zbláznila a nebyla při smyslech, v čemž vás utvrzuje její chování v průběhu celého příběhu. Až na konci vám to dává smysl a zjistíte, jak to bylo a kdo za těmi všemi podivnostmi stál. Od knížky jsem se nemohla odtrhnout, četla jsem a četla až do pozdních nočních hodin, a když jsem zjistila, že bych měla už fakt jít spát, musela jsem se přemáhat, abych knížku odložila. Je pravda, že překladatelka v mnoha případech neužívala synonym, což by bylo mnohem lepší. Jelikož se v každé druhé větě opakovalo, že hlavní hrdinka "strnula", "trhla sebou" či "se zarazila". Dá se to opsat či prostě nahradit jiným výrazem, proto to občas narušovalo plynulost při čtení. Nicméně není to nic, co by vás mělo odradit přečíst si tuto báječnou knihu.

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Králová registrovaný uživatel

    Knihu jsem koupila, aniž by mě nějak více zaujala příběhem nebo obálkou. Myslela jsem si, že to bude klasický příběh à la ztratil se přítel a hledám ho. Navíc stála v akci pouze krásných 79 Kč, tak jsem si řekla „Proč ne?“. A dobře jsem udělala. Když jsem knihu začala číst, nic jsem od ní nečekala. Prvních pocit z knihy byl úžasný, nadchla mě, četla se rychle, děj byl zajímavý. Po dalších x stránkách ze mě nadšení opadlo, chvíli se pořádně nic nedělo, pořád dokola „se mluvilo“ pořád o tom samém. Po pár stránkách ale nastal obrat, konečně se začal děj někam ubírat, na světlo světa začaly vycházet nové informace a indicie. Vše bylo čím dál zajímavější a začala jsem zjišťovat, že ne vše je asi tak, jak jsem si původně myslela. Úplně mě vyústění děje nadchlo. Něco málo k ději: Hanah, mladá krásná křehká dívka, žije svůj idylický život s milujícím přítelem Mattem, buduje si kariéru a vše se jí daří. Jednoho dne se však vrátí z konference domů, a ejhle, Matt je pryč a spolu s ním všechny jeho věci. Její dům vypadá, jako kdyby tam nikdy nebydlel. Posléze zjistí, že zmizely z jejího počítače, telefonu i domu veškeré informace o Mattovi, dokonce i všechny fotky, na kterých byl. Hannah se samozřejmě snaží Matta najít a zjistit, proč odešel, jelikož to vůbec nechápe a nenapadá ji jediný důvod – vždyť byli přece tak šťastní. Stává se tím posedlá a v důsledku toho začne mít problémy v práci a celém svém životě. Stává se z ní troska. Najedou se doma začínají objevovat indicie, že tam ne vždy bývá sama. Proč Matt odešel, jaký k tomu měl důvod? To je jedno velké tajemství, které na vás čeká na konci knihy. A tvrdím si říct, že vám vyrazí dech… Tohle je kniha, kterou určitě doporučuji!

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Kristínová registrovaný uživatel

    Tohle byla pecka. Já nevim, asi mám poslední dobou štěstí na boží knížky. Tohle bylo skvělý, napínavý, dramatický, místy až moc teda, ale konec mě dostal. Pořád jsem tak nějak hádala jak to dopadne, ale taková možnost konce mě teda nenapadla. Vřele doporučuji

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Fingerhutová registrovaný uživatel

    Moc pěkná knížka. Kde je pravda a co se vlastně stalo se dozvíte až na úplném konci knížky.

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 5 z 5 hvězdiček Soňa Jelínková registrovaný uživatel

    Občas nevíte, kde je pravda a taky jestli hlavní hrdince věřit nebo jestli hrdinka opravdu blázní. Také komu z jejich blízkých věřit a kde je doopravdy pravda. :) Skvělá!

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 4 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Prakticky celou dobu čtení jsem byla v napětí, co se vlastně stalo. Teprve až konec vše rozplete. Super kniha.

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 3 z 5 hvězdiček Zdeňka Bláhová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Napínave od začátku až do konce a ten konec... Neskutečné

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 5 z 5 hvězdiček Marta registrovaný uživatel

    Napínavý román, přečetla jsem jedním dechem.

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

  • 5 z 5 hvězdiček Barbara registrovaný uživatel

    Skvele citanie napinavy dej az si zelam viac knih od tejto autorky

    Kniha, Ikar, 2017, 9788024934174

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda