Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

  • Produkt je vyprodaný.

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov… Přejít na celý popis

E-knihy za 99 Kč | Horory a napětí Opět tu máme akci na e-knihy! Na své si přijdou milovníci hororů a napětí, protože právě e-booky tohoto žánru můžete do středy 30. září objednávat za 99 Kč. Více informací

Popis

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

Sdílet 0

Nakladatel
EXPOL PEDAGOGIKA
datum vydání
2006
isbn
978-80-8091-054-9
ean
9788080910549
Jazyk
čeština
Počet stran
188
Vazba
měkká vazba
Rozměr
220x265mm

Bestseller v knihy Dobrovský

250965. v e-shopu | 236363. minulý týden

17769. v Knihy ve slovenštině | 15286. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora