Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

  • Produkt je vyprodaný.

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje… Přejít na celý popis

Umělci 1+2 Poznejte příběhy a tvorbu největších umělců historie – krásné publikace plné fotografií a zajímavých informací právě teď můžete objednávat v akci 1+2 zdarma Více informací

Popis

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

Sdílet 0

Nakladatel
EXPOL PEDAGOGIKA
datum vydání
2005
isbn
978-80-8091-001-3
ean
9788080910013
Jazyk
čeština
Počet stran
112
Vazba
měkká vazba
Rozměr
220x265mm

Bestseller v knihy Dobrovský

250964. v e-shopu | 236362. minulý týden

17768. v Knihy ve slovenštině | 15285. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora