Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1.časť Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1.časť

Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

  • Produkt je vyprodaný.

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

E-knihy za 99 Kč | Horory a napětí Opět tu máme akci na e-knihy! Na své si přijdou milovníci hororů a napětí, protože právě e-booky tohoto žánru můžete do středy 30. září objednávat za 99 Kč. Více informací

Popis

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

Sdílet 0

Nakladatel
EXPOL PEDAGOGIKA
datum vydání
2004
isbn
978-80-89003-72-3
ean
9788089003723
Jazyk
čeština
Počet stran
128
Vazba
měkká vazba
Rozměr
220x265mm

Bestseller v knihy Dobrovský

261362. v e-shopu | 242326. minulý týden

18779. v Knihy ve slovenštině | 17088. minulý týden

Hodnocení čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora