Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1.časť Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1.časť - Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1.časť

Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( měkká vazba )

  • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Ptačí tribunál

K nákupu nad 899 Kč dárek zdarma v hodnotě 249 Kč

Ptačí tribunál

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

Objevujte klasiku s Knihy Dobrovský | Povídky o vlasti za 29 Kč Objevujte světovou klasiku s Knihy Dobrovský! Právě dnes pro vás máme ruské Povídky o vlasti jen za za 29 Kč! Více informací

Popis

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

Sdílet 0

Nakladatel
Expol pedagogika
datum vydání
1.01.2005
isbn
978-80-89003-72-3
ean
9788089003723
Jazyk
čeština
Počet stran
128
Vazba
měkká vazba
Rozměr
220x265mm

Jak si vede v knihy Dobrovský?

217220. v e-shopu | 205508. minulý týden

11127. v Knihy ve slovenštině |

Hodnocení a recenze čtenářů

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora