Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla

Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

357 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vařeníPředstavuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření,… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lisa Fetterman je ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize, Sous vide pro každého, nabízí elegantní odpověď na otázku, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vařeníPředstavuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, kterou ovšem lze velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru, určeného pro použití v domácích podmínkách, si můžete bez námahy a jen s minimem času předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne v pár minutách vykouzlíte lahodné jídlo. Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídlaV jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách je vždy nejdříve popsán tzv. master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, na který navazuje několik spin-off receptů, jenž tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro finální pokrm. Pomocí metody sous vide si tak můžete bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Opilé nudle, Marockou quinoovou misku s grilovanou mrkví a harissou, Čokoládovo-malinový parfait nebo Zmrzlinové sendviče. Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!

Sdílet 0

Nakladatel
Anag
Rozměr
200 x 255 x 14
isbn
978-80-7554-282-3
Počet stran
190
datum vydání
1.11.2020
ean
9788075542823
Vazba
měkká vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Jana registrovaný uživatel

    Recepty v této knize jsou zajímavé, čas ukáže, na kolik je kniha užitečná.

    Kniha, Anag, 2020, 9788075542823

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 357 Kč Nápověda