Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla FETTERMAN Lisa Q.

Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla - FETTERMAN Lisa Q.

Sous vide pro každého – 60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla

FETTERMAN Lisa Q.

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha

Do košíku

357 Kč s DPH
Ušetříte 42 Kč Běžně 399 Kč

E-shopové listy

K nákupu nad 149 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Muž u kormidla

K nákupu nad 899 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Muž u kormidla

Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vaření Lisa nám představuje téměř kouzelnou… Přejít na celý popis

RECENZE: Listopád (A. Mornštajnová) Už jste četli recenzi na novinku od Aleny Mornštajnové? Více informací

Popis

Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide vaření Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo. Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, který následuje několik spin-off receptů, které tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro kompletní pokrm. Pomocí vaření ve vodní lázni si tak můžeme bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Chřest Benedict, Opilé nudle, Marockou misku s quinoou, Čokoládový parfait s malinami nebo Dokonalé zmrzlinové sendviče. Sous vide pro každého vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!

Sdílet 0

Nakladatel
Anag
datum vydání
10.11.2020
isbn
978-80-7554-282-3
ean
9788075542823
Jazyk
čeština
Počet stran
190
Vazba
knihy - paperback

Jak si vede v knihy Dobrovský?

5617. v e-shopu | 4850. minulý týden | 1375. nejlepší dosažené 30.12.2020

12. v Jednoduché a rychlé kuchařky | 10. minulý týden | 7. nejlepší dosažené 09.02.2021

Hodnocení a recenze čtenářů

3.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

  • 3 z 5 hvězdiček Jana

    Recepty v této knize jsou zajímavé, čas ukáže, na kolik je kniha užitečná.

    Kniha, Anag, 2020, 9788075542823

Další knihy autora