Aerosmith (Defekt)
Aerosmith (Defekt) - Richard Bienstock Nedostupné

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Naražené rohy.

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

KOMPLETNÍ HISTORIE BOSTONSKÉ HUDEBNÍ SKUPINY | Po padesáti letech rychlého a tvrdého rocku okořeněného špetkou blues jsou Aerosmith jednou z největších – a jednou z nejméně předvídatelných – rock’n‘rollových kapel všech dob. Tato obsáhlá ilustrovaná publikace provede čtenáře celou kariérou zlých hochů z Bostonu: v sedmdesátých letech si razili… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

Popis

KOMPLETNÍ HISTORIE BOSTONSKÉ HUDEBNÍ SKUPINY |

Po padesáti letech rychlého a tvrdého rocku okořeněného špetkou blues jsou Aerosmith jednou z největších – a jednou z nejméně předvídatelných – rock’n‘rollových kapel všech dob.

Tato obsáhlá ilustrovaná publikace provede čtenáře celou kariérou zlých hochů z Bostonu: v sedmdesátých letech si razili cestu malými kluby až do velkých arén a na stadiony, koncem let osmdesátých museli po pádu až na samé dno znovu stoupat na rockový vrchol, ale především mezi sebou neustále řešili různé nesváry. Hudební novinář Richard Bienstock poutavě popisuje divokou historii kapely, ve které nechybí vzestupy, pády ani návraty, a vizuálně ji doplňuje o téměř 400 fotografií a obrázků koncertních plakátů, propustek do zákulisí, vstupenek, obalů sedmipalcových desek a triček.

Součástí této knihy je také rozsáhlá diskografie kapely a hodnocení jednotlivých studiových alb, jejichž autory jsou významní rockoví novináři Daniel Bukszpan, Neil Daniels, Chuck Eddy, Bill Holdship, Greg Kot, Martin Popoff, Bud Scoppa, Phil Sutcliffe a Jaan Uhelszki. Výsledkem je vizuálně ohromující portrét hudebníků, kteří v očích mnohých fanoušků hrají v nejlepší americké kapele všech dob.


Sdílet 0

Nakladatel
Pangea
datum vydání
13.07.2021
ean
DEF0000007342
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština
Hmotnost
940 g
isbn
DEF0000007342

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda