Kačenka, Vítek a jejich pohádkové dobrodružství E-kniha

Kačenka, Vítek a jejich pohádkové dobrodružství E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Příběh začíná na louce, kde si hrají dvě děti – Kačenka a Vítek. Ti se rozhodnou, že se ve vedlejším lese porozhlédnou po nějakých zvířátkách. Při této výpravě si Kačenka s Vítkem všimnou starých vrátek schovaných za velikým keřem. Za nimi najdou temnou chodbu a tou se obě děti dostanou do pohádkového světa, kde se seznamují se stařečkem Ignácem,… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příběh začíná na louce, kde si hrají dvě děti – Kačenka a Vítek. Ti se rozhodnou, že se ve vedlejším lese porozhlédnou po nějakých zvířátkách. Při této výpravě si Kačenka s Vítkem všimnou starých vrátek schovaných za velikým keřem. Za nimi najdou temnou chodbu a tou se obě děti dostanou do pohádkového světa, kde se seznamují se stařečkem Ignácem, králem celé pohádkové říše, čarodějkou Hedvikou a ostatními pohádkovými bytostmi.
Jenomže kdesi v Temných skalách je uvězněný zlý, chamtivý černokněžník Bubřina, jenž chce všechny pohádkové bytosti uvěznit ve zlatých dolech, aby pro něj těžili zlato a drahé kameny. Z toho důvodu musí zničit královu korunu. Ta totiž dohlíží na to, aby celé pohádkové říši vládl hodný král.
Proto čarodějka Hedvika a stařeček Ignác vyšlou Kačenku s Vítkem na dobrodružnou výpravu pohádkovým světem, aby černokněžníka Bubřenu zničili. Obě děti během svého putování zažívají spoustu napínavých chvil mezi loupežníky, draky či piráty. Také se seznámí s hodným oslíkem Matýskem, který jim pomáhá, a dalšími zvířátky a skřítky.
Kačenka s Vítkem doputují k úkrytu kouzelníka Bubřiny v Temných skalách a snaží se ho přemoci.
Povede se jim to však nakonec? Samozřejmě, že ano.
Ale nechte se, děti, překvapit jak.

Sdílet 0

Nakladatel
Viking
jazyk
čeština
Počet stran
65
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Tomáš registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Moc krásná kniha, slečně Janě moc fandím. Více takových spisovatelek!

    E-kniha, Viking, 2013,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda