Jepice

Autor James Hazel

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Zmasakrované tělo v lese. Pečlivě vypracovaný plán vraždy. A sedmdesát let, které obě události dělí. Charlie Priest, bývalý policejní vyšetřovatel a nyní prestižní londýnský právník, se stane obětí útoku. Ve vlastním bytě ho přepadne muž, který se vydává za policistu a dožaduje se jakýchsi tajných dat. Priest mu je ale dát nemůže, protože je… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zmasakrované tělo v lese. Pečlivě vypracovaný plán vraždy. A sedmdesát let, které obě události dělí.

Charlie Priest, bývalý policejní vyšetřovatel a nyní prestižní londýnský právník, se stane obětí útoku. Ve vlastním bytě ho přepadne muž, který se vydává za policistu a dožaduje se jakýchsi tajných dat. Priest mu je ale dát nemůže, protože je nemá, a jen díky zkušenostem z policejní služby dokáže o vlásek uniknout smrti.


Krátce nato se v Priestově kanceláři objeví bohatý a vlivný podnikatel Kenneth Ellinder, aby si ho najal k vyšetřování rituální vraždy svého syna. Vzápětí vyjde najevo, že zavražděný mladík byl oním záhadným útočníkem a Priest je tudíž jedním z posledních lidí, kteří ho viděli živého. Musel mladý Ellinder zemřít, protože nedokázal získat to, pro co si přišel?


Priest rozplétá jednotlivé indicie a je mu stále jasnější, že klíč k vyřešení spletitého případu představují právě ona tajná data, která však nejsou nikde k nalezení. Pátrání ho postupně dovádí zpět do posledních dnů druhé světové války, kdy došlo k událostem, jejichž smrtící poselství zasahuje až do dnešních časů. Najednou začnou umírat či mizet lidé, kteří jsou pro Priestovo pátrání důležití. Z důvěryhodných osob se stávají zrádci. A proti všem těmto okolnostem stojí právě Priest, který závodí s časem a snaží se odhalit nebezpečný odkaz tajné operace nazvané Jepice.

Sdílet 0

série
Charlie Priest 1. díl z 2
Další ze série
1. Jepice
2. Dřevěná panenka
kategorie
Knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
Londýn vyšetřování
Nakladatel
Domino
Rozměr
135 x 210
Vydání
1
isbn
978-80-7498-262-0
Počet stran
464
Původní název
The Mayfly
datum vydání
1.08.2019
ean
9788074982620
Vazba
pevná vazba
Původní jazyk
angličtina
jazyk
čeština
  • Anastasja Vištalová Anastasja Vištalová

    Lehký, ale čtivý styl psaní spolu s interesantním hlavním hrdinou dělají z této knihy něco, co si zcela určitě zamilujete. Určitě se jedná o jeden z titulů, který se oprávněně těší čtenářské oblibě. S lehkým srdcem doporučuji Jepici vaší pozornosti, určitě času stráveného s ní nebudete litovat! A pozor, čtěte opravdu pozorně, protože jak podotýká i sám velký mozek Charlie Priest, „čert tkví v detailu“ a v tomto titulu jich je vskutku dostatek!

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana registrovaný uživatel

    Nový hrdina Charlie Priest je moc sympatický a doufám, že ještě nekončí. Kniha je napsaná velice čtivě a nezklame ani protřelé čtenáře thrillerů.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie registrovaný uživatel

    Naprosto s klidným srdcem si myslím, že můžu říct že toto byla jedna z nejlepších knih za poslední dobu. Dlouho jsem nezažila, aby mě nějaká kniha pohltila tak jak tato.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Kniha mě bavila.... posledních 50 stran, jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 3 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Námět knihy je originální to se musí nechat. Zpracování už bohužel pokulhává. Pro mě to byla nuda. Neříkám, že se nenašli nějaké zvraty, že se kniha nedá číst, ale za mě si ji už znovu nepřečtu.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 3 z 5 hvězdiček Beáta Rousová registrovaný uživatel

    Celkem zajímavé čtení , kniha se čte celkem dobře akorát jsem neměla chuť přečíst to jedním dechem ale jako čtení na delší dobu je to dobrá kniha. Osobně jsem knihu v polovině odložila na nějaký čas a pak jsem se k ní vrátila . Ale patří k mím oblíbeným a určitě si ji někdy přečtu znovu.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 3 z 5 hvězdiček Adriana Dosedělová registrovaný uživatel

    Nejsem zrovna nadšencem pro tento typ knih. Cením si způsob jak byla napsaná. Ale tak nějak tohle není kniha pro mě.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 5 z 5 hvězdiček Ivett registrovaný uživatel

    Mezi thrillery za mě "svěží vítr", zajímavý námět, skvělý příběh, dvě rádoby nesouvisející dějové linie, které se pak propojí. Napínavý příběh, kniha se dobře čte, hlavní hrdina je sympaťák. Za mě neobyčejný příběh, který s koncem graduje. Kniha se mi moc líbila.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Valoušková registrovaný uživatel

    Úžasná kniha. Neočekávané vyvrcholení. Dvě dějové linie (minulost a budoucnost) které se na konci propojí a tím vysvětlí celou zápletku a ukážou na záporáka celého příběhu. Za mě úžasná kniha, která uspokojí i náročné čtenáře.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074982620

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 312 Kč Nápověda