Jak zvládat emoce pomocí obrazů živlů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Má vlastně ještě cenu psát nějakou knihu o lidských pocitech? Vždyť o emocích už bylo napsáno snad téměř všechno... Pracovat se svými emocemi je jistý druh umění. Díky knížce pochopíte zákonitosti lidských emocí a dokážete pracovat se slabými stránkami vlastní emocionality. Zkušený autor vás seznámí s pěti základními emocemi, jejichž… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Má vlastně ještě cenu psát nějakou knihu o lidských pocitech? Vždyť o emocích už bylo napsáno snad téměř všechno...
Pracovat se svými emocemi je jistý druh umění. Díky knížce pochopíte zákonitosti lidských emocí a dokážete pracovat se slabými stránkami vlastní emocionality. Zkušený autor vás seznámí s pěti základními emocemi, jejichž sebereflexivní pochopení je nezbytným základem pro zvládnutí dále uvedených technik. Poznáte deset emocionálních situací, kterými každý člověk opakovaně prochází a podle svojí povahy a emocionální výbavy je zvládá s menším či větším úspěchem.
Autor představuje základní přírodní obrazy - živly (oheň, voda, dřevo, země, kov). Pomocí vizualizací těchto živlů a výtvarného umění lze se svými emocemi pracovat na nejhlubší úrovni lidské duše. Jde o to, naučit se představit si správný a příslušný obraz určitého živlu právě v tom okamžiku, kdy člověk prožívá svou nepříjemnou emoci a chce se jí zbavit.
Knížka je oproti jiným, které se zabývají emocionalitou nebo problematikou živlů, jedinečná tím, že srozumitelně popisuje, jak obrazy živlů fungují a jak s nimi prakticky a zábavně pracovat, aby se člověk zcela zásadně emocionálně posunul, dosáhl citové stability, štěstí a kvalitních mezilidských vztahů.
Autor: "Pokud si čtenář z této knihy odnese byť jen jedinou myšlenku, která mu bude ku prospěchu, splnila kniha moje očekávání. Bude-li se čtenář ke knize vracet opakovaně, pak budu rád, že s ním budu moci sdílet hluboké pravdy lidské civilizace, kterých se tato kniha snaží dotknout."

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2012

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Karla Miklasová registrovaný uživatel

    Asi nejlepší knížka na toto téma, co jsem kdy četla. Okamžité, překvapivé výsledky! Poprvé jsem četla půjčenou od kamarádky, ale musela jsem si ji koupit, abych ji měla po ruce.

    Kniha, Grada, 2012, 9788024746098

  • 5 z 5 hvězdiček Moni H. registrovaný uživatel

    Rozhodně doporučuji. Jde o velmi komplexní pojetí jak pracovat se svými emocemi. Kniha je doplněna o jednotlivá cvičení a celkový výklad je podán velmi přijatelnou formou. Audioknihy jsem nakoupila známým, není však nad papírovou formu, kterou mám doma v poličce - bohužel skoro už není k sehnání..

    E-kniha, Grada, 2012,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 212 Kč Nápověda