Jak být dospělá
Jak být dospělá - Emma McLaughlinová,Nicole Kraussová Nedostupné

Kniha

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Když chodila Rory McGovernová do sedmé třídy, usmíval se na ni z plakátů v pokojíčku Blake Turner, dětská herecká hvězda. Když se s ním o deset let později sešla na studiích na vysoké umělecké škole, platonicky ho milovala. Když si ho o dalších deset let později odvážela k sobě domů nočním taxíkem, připadala si jako ve snu. Když ale o dalších… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když chodila Rory McGovernová do sedmé třídy, usmíval se na ni z plakátů v pokojíčku Blake Turner, dětská herecká hvězda. Když se s ním o deset let později sešla na studiích na vysoké umělecké škole, platonicky ho milovala. Když si ho o dalších deset let později odvážela k sobě domů nočním taxíkem, připadala si jako ve snu. Když ale o dalších deset let později vychází najevo, že Blakeova herecká sláva poněkud bledne a na účtě chybí pro rodinu s dvěma dětmi peníze, musí se Rory z krásného snu probudit. Talentovaná fotografka se pouští do práce na plný úvazek. V novém digitálním lifestylovém časopise jí ale šéfují dvě dívky, co sotva vyšly ze školy. Blake ji uraženě opouští a Rory zůstává na všechno kolem dětí, práce i domácnosti úplně sama. Musí stíhat vodit děti do školy, chystat oslavy, vymýšlet úspěšné pracovní fotoprojekty, odrážet dvoření o sedmnáct let mladšího přítele své nadřízené i nekonečné otázky rodičů, jak to s jejím manželstvím bude dál. A na synově fotbalovém tréninku může každý víkend přemýšlet, proč si ostatní ženy dokázaly vybrat muže, kteří se o rodinu postarají, třeba sympatického Joshe. Román ze současného New Yorku nás provede jedním rokem, během kterého se hrdinka Rory McGovernová naučí, jak se ze všeho nezhroutit a být po čtyřicítce konečně dospělá.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
Rozměr
135 x 212 x 35
isbn
978-80-7498-134-0
Počet stran
350
datum vydání
1.03.2016
ean
9788074981340
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Denisa Havlíčková registrovaný uživatel

    Tuto knížku jsem četla jako mladší a moc se mi líbila. Doporučuji všem slečnám ZŠ druhého stupně :-)

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981340

  • 2 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Hlavní hrdinkou knihy je Rory, čtyřicetiletá matka, manželka slavného herce. Jednoho dne zjistí, že manželství není tak růžové, jak si myslela a snaží se postavit na vlastní nohy, aby rodinu uživila. Sledujeme jí během jednoho roku, kdy se snaží být konečně dospělá. Uf, tak toto je adept na nejhorší knihu letošního roku. Podle anotace jsem si myslela, že by to mohla být kniha přesně pro mě. Od prvních řádků se snadno četla, vypadalo to pohodově, ale od druhé kapitoly přišla změť jmen, nelogické popisování jejího nového pracovního místa, skákání z jedné události do druhé…. Co mi také vadilo, byly časté zmínky o slavných hercích a filmech. Nevím, jestli to mělo dodat knížce na zajímavosti, ale bohužel to tomu rozhodně nepomohlo. Měla jsem pocit, že čím dál v knize jsem, tím je to horší a nepřehlednější. Za mě tedy propadák. Dávám nakonec dvě hvězdičky – za téma a občas se mi líbila nějaká věta, nějaká ta pravda ze života.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981340

  • 4 z 5 hvězdiček Michal Říčka registrovaný uživatel

    Tuto knihu by si měli přečíst všichni. Muži, ženy. Nevíme co dokážeme, dokud nemusíme. A mnohdy nevidíme zlo, dokud slepě věříme v dobro.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981340

  • 4 z 5 hvězdiček ella registrovaný uživatel

    Knížku mi půjčila kamarádka a kvůli ne úplně dobrým recenzím jsem se jí trochu bála. Musím ale říct, že se mi líbila.

    Kniha, Domino, 2016, 9788074981340

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda