5.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba223 Kč
Běžně 249 Kč
Kniha ( měkká vazba )
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení… Přejít na celý popis
Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací
Také vás už nebaví sedět s přáteli u večeře a muset poslouchat jejich konverzaci o jídle, jehož příprava se v současnosti tak změnila, že máte pocit, že vám ujel vlak? V tom případě se naučte blafovat! Získejte základní znalosti o skutečném původu dnes již dobře známých jídel. Zorientujte se v Michelinském průvodci a jeho systému hodnocení restaurací. Přečtěte si o světoznámých restauracích, které nabízejí mimořádný kulinářský zážitek a které mají na volný stůl pořadník. Poznejte nejlepší kuchaře světa a seznamte se s novou koncepcí rychlého občerstvení a molekulární kuchyně. Po přečtení této knihy vás už žádná debata o jídle nezaskočí. Dobrou chuť!
3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 1× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
2 z 5 hvězdiček Jakub registrovaný uživatel Zakoupil produkt
Obsahuje pár zajímavostí, ale celkově jsem se nic moc nedozvěděl.
Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073903992
3 z 5 hvězdiček Miroslav Špadrna registrovaný uživatel
Knížka obsahuje řadu zajímavostí, ale čekal jsem přece jen trochu více.
Kniha, Edice Knihy Omega, 2017, 9788073903992
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.