Izolovaný E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Koroner Paul Herzfeld najde v hlavě jedné velmi zohavené mrtvoly telefonní číslo své dcery. Hannah byla unesena a pro Herzfelda tak začíná děsivá hra na honěnou. Únosce totiž na ostrově Helgoland přichystal další těla s indiciemi. Herzfeld ale nemá šanci se k novým informacím dostat, protože ostrov nacházející se na širém moři je kvůli orkánu… Přejít na celý popis

J. T. Geissinger: Nádherně krutý Pocit bezpečí může být pouhou iluzí. A že ne každý zachránce je hrdina... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Koroner Paul Herzfeld najde v hlavě jedné velmi zohavené mrtvoly telefonní číslo své dcery. Hannah byla unesena a pro Herzfelda tak začíná děsivá hra na honěnou. Únosce totiž na ostrově Helgoland přichystal další těla s indiciemi. Herzfeld ale nemá šanci se k novým informacím dostat, protože ostrov nacházející se na širém moři je kvůli orkánu odříznut od pevniny a většina obyvatelstva již byla evakuována. Kreslířka komiksů Linda, která našla mrtvé tělo na pláži, je jednou z mála osob, které na ostrově zůstaly. Herzfeld se ji snaží zoufale přesvědčit, aby dle jeho pokynů po telefonu provedla pitvu. Jenže Linda v životě nedržela v ruce skalpel, natož aby někoho pitvala…

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 22 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Pett registrovaný uživatel

    Už při prvních třech stránkách mi došlo, že tohle bude takové to pravé škodolibé "Pojďte pane, budeme si hrát" ... a ne jednou jsem se prachsprostě nechala nachytat na třešních... navíc mě ta hra stála všechny nehty a málem i zbavení svéprávnosti při mých projevech na veřejnosti... kdy probíhalo "jako cože?!" , "a do řitě!" nebo "WTF?!" ... tohle je zkrátka krutopřísná jízda od první do poslední stránky... nebudete jíst, spát, dýchat... budete se jen modlit, aby tomu zvrácenému šílenství už byl konec!

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček Elis registrovaný uživatel

    Tak tohle byla nejlepší detektivka roku 2016!! Jako bez legrace naprostá 1. Vždy když to již vypadalo, že nemůže být hůř...bylo !!! To si zaslouží dlouhou řadu vykřičníků, protože mně jen máloco překvapí, pokud jde o literaturu. Tohle bylo překvápko. Autory si rozhodně pohlídám.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel

    Vzala jsem si to v knihovně jako nouzovku a pak jsem nestihala otacet stránky jak jsem potřebovala vědět, co bude dál.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 4 z 5 hvězdiček Iveta registrovaný uživatel

    Napínané, velmi čtivé. Místy jsou dost naturalisticky popsané scény pitvy a mučení, vždycky jsem byla ráda, že jsem už za nimi. Konec byl trochu očekávaný, ale neubralo to na napětí. Hodně dobře napsaná kniha.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček Šárka Fofoňková registrovaný uživatel

    Izolovaný je první kniha, kterou jsem od Sebastiana Fitzka četla a rozhodně se brzy pustím do dalších, které na mě v knihovně čekají. Izolovaný je výborně napsaný thriller, se svižným dějem, gradujícím napětím a nečekanými zvraty. Kniha se mi moc dobře četla a velmi mě zaujaly detaily z prostředí patologie. Jelikož jde o thriller, kde se mrtvolami opravdu nešetří, obsahuje kniha několik dost drsných pasáží, nad kterými možná budete šokovaně kroutit hlavou. Knihu rozhodně doporučuji k přečtení všem milovníkům drsných thrillerů. Věřím, že nikdo nebude zklamaný. Co se mého pocitu z četby týče, Izolovaný dostává plný počet v hodnocení, i když pár drobností, které mě v příběhu úplně neoslovily, bych našla. Nesedl mi moc závěrečný epilog, ale nijak to neovlivnilo můj celkový, pozitivní dojem z knihy. A možná jsem čekala trošku jiné rozuzlení Hanina únosu. Nechci víc prozrazovat, až budete číst, možná vás napadne, co jsem měla na mysli. Ale i přes tyto „mušky“ je to výborná kniha, u které se rozhodně nebudete nudit, a dost možná vám bude místy naskakovat husí kůže.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček MisaZava registrovaný uživatel

    Vřele doporučuji všem milovníkům psycho thrilerů. Nutno ovšem počítat s místy trochu drastičtějším počteením, pitvami se kniha totiž jen hemží. Napětí a touha vědět, jak to bude dál, vás ke knize připoutá, již po prvních několika stránkách a nepustí, dokud nebudete na konci. Příběh má šmrnc, spád a o překvapení také není nouze. Mrazivá hra, kterou hlavní hrdina musí projít je opravdu dokonale vymyšlena... Za mě je to jedna z nej knih tohoto žánru.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Šamánková registrovaný uživatel

    Výborný thriller, místy s drsnými, nechutnými popisy, které ovšem k tomuto žánru patří. Možná ne v závěru tolik překvapivé, jako autorovy předchozí knihy, přesto stále hodně dobré.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček Yetta registrovaný uživatel

    Izolovaný vás bude držet v napětí od začátku do konce. Chvílemi budete jak na jehlách, chvílemi vám nebude úplně dobře. Linda kreslí komiksy a je na ostrově, který je díky počasí odříznutý od okolního světa. Paul je otec, který umírá strachy o svou dceru, která byla unesena psychopatickým vrahem, a indicie k jeho nalezení jsou ukryt v tělech, které se nacházejí na ostrově, kde je Linda. A Paul musí telefonicky co nejdříve přesvědčit Lindu, aby začala svoji první pitvu a tím mu pomohla zachránit jeho dceru Hanu.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček Kristína registrovaný uživatel

    Kniha je pre mňa zatiaľ najlepšia, ktorú som od pána Fitzeka čítala. Je dychberúca, šokujúca, temná a zároveň som sa miestami neubránila a musela som sa nahlas rozosmiať. Genialne napísané, obrovský klobúk dolu za spouprácu pána Fitzeka s pánomm dokotorm. Skvelé dielo, ktoré vždy bude mať svoje miesto u mňa v knižnici ! Ďakujem :)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Š. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka mě od začátku zcela pohltila...pokud se pro ni rozhodnete, máte se na co těšit :)

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2015, 9788073901530

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora