I Am Malala
I Am Malala - Malala Yousafzai Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Winner of the 2014 Nobel Peace Prize* When the Taliban took control of the Swat Valley, one girl fought for her right to an education. On Tuesday, 9 October 2012, she almost paid the ultimate price when she was shot in the head at point-blank range. Malala Yousafzai's extraordinary journey has taken her from a remote valley in northern Pakistan to… Přejít na celý popis

Jarní BLACK FRIDAY se slevami až 90 % Slevy až 90 % na tisíce produktů! Právě teď na našem e-shopu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Winner of the 2014 Nobel Peace Prize* When the Taliban took control of the Swat Valley, one girl fought for her right to an education. On Tuesday, 9 October 2012, she almost paid the ultimate price when she was shot in the head at point-blank range. Malala Yousafzai's extraordinary journey has taken her from a remote valley in northern Pakistan to the halls of the United Nations. She has become a global symbol of peaceful protest and is the youngest ever winner of the Nobel Peace Prize. I Am Malala will make you believe in the power of one person's voice to inspire change in the world.

Sdílet 0

Nakladatel
Orion
Vydání
1
isbn
978-1-78022-658-3
Počet stran
320
datum vydání
9.10.2014
ean
9781780226583
Vazba
měkká vazba
jazyk
angličtina

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Pelčáková registrovaný uživatel

    Pokud zrovna toužíte po opravdovém příběhu, který vás dojme, ale zároveň ujistí v tom, že dobří lidé existují, tak sáhněte právě po tomhle. Následujeme příběh Malaly - od jejího narození, po dospívání až po těžkou ránu, kterou byla ona, její země i rodina zasáhnuta. Příběh je neobyčejně napínavý a poutavý - zejména když víte, že se to opravdu stalo. Kniha je napsána opravdu lehkou angličtinou, tudíž ji může číst i mírně pokročilý jedinec. Doporučuji také pro ty, kteří se zajímají o muslimskou kulturu.

    Kniha, Orion, 2014, 9781780226583

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Coufalová registrovaný uživatel

    Tato kniha mě nadchla a to i přesto, že téma, kterým se zabývá, není tématem,kterým bych se každý den zabývala já. Spojení politického popisu situace a osobní tragédie mladé ženy mě donutila k vážnému zamyšlení nad fungováním současné společnosti, nad jejími hodnotami a principy. A také mi pomohla docenit fakt, že alespoň tady u nás žijeme v demokratickém světě a nemusíme se potýkat s gender problematikou, o které se v mnoha zemích světa snad ani mluvit nedá.

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000040721

  • 5 z 5 hvězdiček Julie registrovaný uživatel

    Nádherná kniha, která stojí za to si ji přečíst! Dokonale popisuje nejen krásu Pákistánu, před jeho devastací, ale také popisuje jak se Taliban dostal k moci. Zároveň také poukazuje na zakonzervování společnosti v oblasti vzdělání, především žen.

    Kniha, Albatros Media, 2015, 9788000040721

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora