Hematologie - Přehled maligních hematologických nemocí E-kniha

Hematologie - Přehled maligních hematologických nemocí E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Velký pokrok v diagnostice a léčbě vedl autory úspěšné publikace nakladatelství Grada Publishing (Hematologie II - Přehled maligních hematologických nemocí) ke kompletnímu přepracování této knihy. Kromě nových léků se výrazně změnily i standardní léčebné postupy. Publikace z důvodů systematičnosti popisuje nosologické jednotky uspořádané podle… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Velký pokrok v diagnostice a léčbě vedl autory úspěšné publikace nakladatelství Grada Publishing (Hematologie II - Přehled maligních hematologických nemocí) ke kompletnímu přepracování této knihy. Kromě nových léků se výrazně změnily i standardní léčebné postupy.

Publikace z důvodů systematičnosti popisuje nosologické jednotky uspořádané podle platné WHO klasifikace maligních krevních chorob. Uvádí jejich časné příznaky a diagnostické postupy, protože od rychlého stanovení diagnózy závisí úspěšnost léčby.Publikace tak oslovuje nejen specialisty hematoonkology, ale i lékaře řady dalších oborů, včetně lékařů praktických.

Pouze lékař, který ví o existenci určité nemoci a jejich příznacích, může získat podezření a nasměrovat nemocného ke specializovanému vyšetření.Kromě informacích o diagnostice, nových léčivech a standardních léčebných postupech se čtenář dozví i o problematice transplantací krvetvorných buněk a například o infekčních komplikacích u imunokompromitovaných nemocných.Kniha, která obsahuje desítky přehledných tabulek, schémat a grafů, je doplněna barevnou přílohu.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
404
datum vydání
1.01.2008

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 722 Kč Nápověda
Další knihy autora