Grand Livre de Cuisine - Alain Ducasse´s Culinary Encyclopedia
Grand Livre de Cuisine  - Alain Ducasse´s Culinary Encyclopedia - Alain Ducasse Nedostupné

Grand Livre de Cuisine - Alain Ducasse´s Culinary Encyclopedia

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Poslední kus knihy, jen nepatrně poznamenané prohlížením za mimořádně zvýhodněnou cenu. Exkluzivní vysoce hodnocená kuchařská velekniha francouzského šéfkuchaře. World-renowned French chef Alain Ducasse believes that food arouses all the senses. In this sumptuous book, he takes us on a culinary journey for both eye and palate. Here he shares… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poslední kus knihy, jen nepatrně poznamenané prohlížením za mimořádně zvýhodněnou cenu. Exkluzivní vysoce hodnocená kuchařská velekniha francouzského šéfkuchaře. World-renowned French chef Alain Ducasse believes that food arouses all the senses. In this sumptuous book, he takes us on a culinary journey for both eye and palate. Here he shares the culinary experience, knowledge, and love of ingredients he has refined over the past 25 years. Today, Ducasse feeds his passion for cooking through restaurants all over the world and a professional-level cooking school. He is now ready to bring his know-how and enthusiasm to American professional chefs and experienced home cooks, providing 700 recipes from French and Mediterranean cuisine that incorporate 100 basic ingredients and use 10 major cooking styles. Each dish is described in full, with recipes for accompaniments included; complete instructions for plating the entire dish are given as well. An appendix offers an encyclopedia of ingredients as well as basic recipes (sauces, stocks, and so on). Illustrated with more than 1,000 photographs and original drawings, Grand Livre de Cuisine will be an indispensable reference-and inspiration-for years to come. AUTHOR BIO: Alain Ducasse is regarded throughout the world as one of the most prominent French chefs. Along with three gourmet restaurants, Restaurant Plaza Athénée in Paris, Le Louis XV in Monaco, and Alain Ducasse at the Essex House in New York, he has also created more than 15 new concept restaurants worldwide and a professional-level cooking school.

Sdílet 0

Nakladatel
Nakladatelství Bor
ean
0978848440002
jazyk
čeština
isbn
0978848440002

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora