Gideonův kruh
Gideonův kruh - Carin Gerhardsenová Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Světlou severskou letní nocí běží mladá nahá žena. Ráno ji policie najde ve stockholmské čtvrti Söder před dveřmi klavírního mechanika Johna Gideona. Žena nekomunikuje s okolím a nikdo neví, kdo je, co se jí stalo, ani proč se ocitla právě před těmito dveřmi. A John Gideon neotvírá. Sousedé vypovídají, že jeho bytem prošlo nesčetně mladých dívek a… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Světlou severskou letní nocí běží mladá nahá žena. Ráno ji policie najde ve stockholmské čtvrti Söder před dveřmi klavírního mechanika Johna Gideona. Žena nekomunikuje s okolím a nikdo neví, kdo je, co se jí stalo, ani proč se ocitla právě před těmito dveřmi. A John Gideon neotvírá. Sousedé vypovídají, že jeho bytem prošlo nesčetně mladých dívek a komisař Conny Sjöberg se svým týmem neví, co si o celé věci myslet. Když je John Gideon nalezen ve svém bytě mrtvý, vyvstávají nové otázky. Byl to pedofil nebo snad dodavatel dívek takzvanému kruhu násilníků? Další případ Hammarbyjské policie se z vyšetřování znásilnění rozrůstá o vyšetřování vraždy a události se řetězí. Ve stockholmském souostroví rybář vyloví tělíčko nemluvněte a stopy policii zavedou k devět let starému zmizení adoptovaného dítěte a k děvčátku na houpačce, jejíž snímek je nalezen v Gideonově mobilu. Veškeré teorie se bortí, nic není, jak se zprvu zdálo. Silný a mnohovrstevný příběh o temných zákoutích lidské duše, vražedné síle předsudků a soucitu s bližními, který přichází z naprosto nečekaných míst.

Sdílet 0

Nakladatel
Vyšehrad
Rozměr
140 x 207 x 28
isbn
978-80-7429-612-3
Počet stran
304
datum vydání
23.09.2015
ean
9788074296123
Vazba
pevná vazba
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Mikezová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knihu jsem koupila ve výprodeji a že je pátá v řadě jsem zjistila až když na ni došla doma řada. Zašla jsem tedy do knihovny, půjčila si postupně všechny předchozí díly a nemohla jsem se odtrhnout, za mě fantastické čtení. Jediné mínus je chybějící šestý (poslední) díl, který se u nás ještě nepřeložil a na který budu čekat a doufat, že vyjde.

    Kniha, Vyšehrad, 2015, 9788074296123

  • 3 z 5 hvězdiček Jana Trestrová registrovaný uživatel

    Na knihu jsem se těšila. Ze začátku to bylo hodně zajímavé, ale postupně kapitola co kapitola to bylo horší a horší. Místo čtení jsem se snažila najít jinou zábavu. A to čtu ráda. U mě je i problém, že i když kniha není tak zajímavá nebo spíše mě nebaví, tak chci vědět jak to dopadne. A tak jsem to nakonec dočetla, ale trvalo mi to takhle dlouho. Musím říci, že u jedné příležitosti jsem měla fakt strach, ale nakonec přišla úleva, která mi vykouzlila úsměv na rtech. Vraha jsem uhodla, i když motiv jsem měla jiný. Nebo spíše šlo i o záměnu jmen. Ale vrah jako vrah. Musím říci, že kniha mě zklamala. Čekala jsem od toho víc. Ale je pravda, že napětí u mě vyvolala, takže dávám aspoň 3*.

    Kniha, Vyšehrad, 2015, 9788074296123

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora