French Cooking at Home (bazar)
French Cooking at Home (bazar) - Marianne Magnier-Moreno Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Se slevou nabízíme exempláře s dorbnými vadami na obalu Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary. In this stunning French cooking bible, chef Marianne Megnier-Moreno simplifies the art of French cooking as… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Se slevou nabízíme exempláře s dorbnými vadami na obalu Master the art of classic French cuisine with this stunning cookbook filled with 100 recipes, infographics, dozens of step-by-step color photographs, and a handy illustrated glossary. In this stunning French cooking bible, chef Marianne Megnier-Moreno simplifies the art of French cooking as she teaches home cooks how to create a range of impressive French dishes. Megnier-Moreno carefully and clearly takes you step by step, beginning with fundamental recipes for basic stocks (chicken, beef, fish), sauces (roux, béchamel, hollandaise), and preparations (cutting onions, cooking eggs, preparing clarified butter). She then teaches you the techniques that are the heart of French cooking: sautéing, roasting, grilling, braising, poaching, and more. She follows these hands-on instructions with forty recipes for making classic French dishes, including boeuf bourguignon, salmon confit, cheese soufflé, stuffed mussels, pot-au-feu, roast chicken, and the perfect hamburger. Magnier-Moreno explains how preparation adds depths of flavor to each dish, breaks down the technique involved in creating it, and includes helpful photos for every step, as well as one large full-page photo of the final dish. French Cooking at Home also contains an illustrated glossary that provides detailed instructions and photography to help you perfect your culinary skills, including plating, decorating, preparing meat, cutting and cooking methods, and key utensils. A sophisticated, comprehensive, and accessible visual handbook, French Cooking at Home is your essential guide to cooking and enjoying the best of French cuisine. About the Author Marianne Magnier-Moreno trained to become a chef at the l'École Ferrandi . She worked in restaurants in Paris and New York before focusing on writing cookbooks. She is the author of Middle Eastern Basics (Les Basiques Orientaux); Baking One Step at a Time (La Pâtisserie), which won the Gourmand Award for Best Dessert Cookbook; and Secrets of Eclaires (Éclairs), which The Independent (London) described as "having reinvented the art of the éclair."

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
datum vydání
1.01.2017
ean
9780062641076
Počet stran
288
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-0-06-264107-6

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda