Frankieho otázky před spaním

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Dvanáctiletý Frankie je sice nejmladší ze tří dětí manželů Parsonsových, ale přesto má v rámci své rodiny největší zodpovědnost. Je totiž přesvědčený, že se o ni nikdo jiný nedokáže postarat lépe než on. A tak dbá třeba na to, aby byl v domě dostatek zásob, kdyby přišla ptačí chřipka (je ostatně velkým odborníkem na ptáky a orientuje se vůbec ve… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvanáctiletý Frankie je sice nejmladší ze tří dětí manželů Parsonsových, ale přesto má v rámci své rodiny největší zodpovědnost. Je totiž přesvědčený, že se o ni nikdo jiný nedokáže postarat lépe než on. A tak dbá třeba na to, aby byl v domě dostatek zásob, kdyby přišla ptačí chřipka (je ostatně velkým odborníkem na ptáky a orientuje se vůbec ve spoustě oborů) nebo nějaká živelná katastrofa. Frankie je taky trochu hypochondr, s nejlepším kamarádem mluví čilunštinou, vlastním vymyšleným jazykem, a má spoustu rituálů, které mu dodávají pocit bezpečí. Například každý večer před spaním navštěvuje milovanou maminku v ložnici a klade jí různé prapodivné dotazy. Zaběhlou rutinu naruší až nová spolužačka Sydney. Nosí ulítlé oblečení, má dredy a jmenuje se podle města, kde se narodila – Frankieho Sydney naprosto fascinuje. Co mají ti dva společného? Oba trpí tím, že jejich rodiny nejsou tak úplně normální... Dojemný, ale také velmi vtipný komorní příběh novozélandské autorky Kate de Goldi se doposud dočkal už 29 vydání.

Sdílet 0

Nakladatel
Ikar
Rozměr
135 x 214 x 28
jazyk
čeština
Počet stran
240
Vydání
1
isbn
978-80-249-2714-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
1.10.2015
ean
9788024927145

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.6 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 4 z 5 hvězdiček Dee registrovaný uživatel

    Krásná knížka. Jako první vás dostane obálka a propracovaný designe, příběh je roztomilý, zábavný ale i dojemný. Frankieho otázky před spaním je příjemné čtení, které můžu doporučit.

    Kniha, Ikar, 2015, 9788024927145

  • 5 z 5 hvězdiček TOmáš Vrána registrovaný uživatel

    Kniha asi není úplně pro všechny. Ale když nezaujme příběhem, zaujme krásným zpracováním nejen obálky. Je milá, roztomilá,silná a velmi čtivá. Řádí se mezi mé nejoblíbenější. :)

    Kniha, Ikar, 2015, 9788024927145

  • 1 z 5 hvězdiček Kristýna Brandejská registrovaný uživatel

    Design knihy mě oslovil, bohužel to bylo jediné z té knihy co se mi líbilo. Celou dobu jsem čekala co se v příběhu vyklube, je to strašně plochý příběh, žádné napětí, knížku jsem měla s sebou na cestách a dělalo mi problém ji dočíst.

    Kniha, Ikar, 2015, 9788024927145

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda