Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques

Autor Frederic Bau

Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques - Frederic Bau Nedostupné

Encyclopedia of Chocolate: Essential Recipes and Techniques

Autor Frederic Bau

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

The Valrhona cooking school presents everything the amateur or professional baker needs to learn about cooking with chocolate.   One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step photographs and clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker’s… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

The Valrhona cooking school presents everything the amateur or professional baker needs to learn about cooking with chocolate.   One hundred fundamental techniques and more than a hundred recipes are explained with step-by-step photographs and clear instructions. Home chefs will learn chocolate basics (tempering, ganaches,pralines), baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites), and how to make candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice creams and sorbets, and sauces. Bakers can refer back to these building blocks as they progress with an increasing level of expertise through recipes from icing and cookie dough to macaroons and impressive mounted desserts.  Recipes include the great classics (Black Forest cake, profiteroles), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut caramel), shared delights, teatime treats (chocolate-vanilla waffles, brownies), iced desserts (chocolate cappuccino parfait, raspberry meringue with hot chocolate sauce), special-occasion splurges (dark chocolate fondue, hazelnut-praline Yule log), candies and confections (truffles, lollipops, chocolate-covered cherries), and savory dishes using chocolate.Visual dictionaries of basic equipment and commonly used ingredients, tips for conserving chocolate,a guide to cocoa content, a glossary, and detailed indexes complete the volume.

Sdílet 0

Nakladatel
Flammarion
datum vydání
1.01.2017
ean
9782080203663
Počet stran
416
jazyk
angličtina
Vazba
pevná vazba
isbn
978-2-08-020366-3

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda