Vaříme bez hladových potravin E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem vám vaše tělo poděkuje! Určitě víte, že když se pořádně nacpete, ještě to nemusí znamenat, že pocit sytosti vám vydrží a vaše tělo bude mít dostatek energie až do dalšího jídla. Sáhnete-li po tzv.… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Upravte svou váhu, získejte pocit vitality, braňte se vzniku cukrovky a kardiovaskulárních nemocí – za stravu s nízkým glykemickým indexem vám vaše tělo poděkuje!

Určitě víte, že když se pořádně nacpete, ještě to nemusí znamenat, že pocit sytosti vám vydrží a vaše tělo bude mít dostatek energie až do dalšího jídla. Sáhnete-li po tzv. „hladových potravinách“ s vysokým glykemickým indexem, přinese vám to sice chvilkové uspokojení a rychlý nárůst hladiny cukru v krvi, svému tělu však neprospějete. Když ale zvolíte jídla, která mají glykemický index nižší nebo potraviny správně zkombinujete a připravíte, zůstanete sytí a spokojení po delší dobu, což se projeví na vašem zdraví, pohodě i vzhledu.

Kromě krátkého teoretického úvodu a přehledné tabulky uvádějící glykemický index různých potravin zde naleznete 40 receptů na dobroty zahrnující studená jídla, hlavní chody i lahodné sladké dezerty, které si můžete dopřát zcela bez výčitek svědomí.

Sdílet 0

Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
112
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda