Síla dávných tajemství E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Nový smysl života můžete najít nečekaně v historii vlastní rodiny Dojemný příběh o nezdolné síle lásky, schopnosti překonávat překážky a důležitosti lidských snů od autorky bestselleru Trail of Broken Wings. Mladá newyorská novinářka Džája je v životě připravena na všechno, jen ne na to, že prodělá tři samovolné potraty a odcizí se svému… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nový smysl života můžete najít nečekaně v historii vlastní rodiny

Dojemný příběh o nezdolné síle lásky, schopnosti překonávat překážky a důležitosti lidských snů od autorky bestselleru Trail of Broken Wings.

Mladá newyorská novinářka Džája je v životě připravena na všechno, jen ne na to, že prodělá tři samovolné potraty a odcizí se svému milovanému muži. V zoufalé snaze překonat své zhoršující se psychické problémy se rozhodne vydat se do Indie za svými předky, aniž by tušila, že přitom odhalí velké rodinné tajemství.

Setkává se s bývalým sluhou a důvěrníkem své zesnulé babičky, která musela za časů britské okupace čelit mnoha omezením, vyplývajícím z tradičně podřízeného postavení žen v indické společnosti. Je to právě její příběh, v němž pokrokově založená žena dokázala i přes nepřízeň osudu nalézt pravou lásku, který Džáje pomůže znovu nalézt ztracenou sílu k tomu, aby si dala život do pořádku a našla jeho smysl v pomoci bližním.

Sdílet 0

Nakladatel
Fortuna Libri
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2019

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda