Limassol

Autor Jišaj Sarid

E-kniha
Limassol - Jišaj Sarid Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Zradit vlast, nebo nové přátele? Když se ocitnete ve světě, kde nemůžete nikomu věřit Román Limassol napsal izraelský spisovatel Jišaj Sarid na základě vlastních zkušeností z působení v izraelských zpravodajských službách. Čtivý a napínavý thriller získal řadu ocenění včetně francouzské Le Grand Prix de Littérature Policière.   … Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zradit vlast, nebo nové přátele?

Když se ocitnete ve světě, kde nemůžete nikomu věřit

Román Limassol napsal izraelský spisovatel Jišaj Sarid na základě vlastních zkušeností z působení v izraelských zpravodajských službách. Čtivý a napínavý thriller získal řadu ocenění včetně francouzské Le Grand Prix de Littérature Policière.

 

Hlavní hrdina, vyšetřovatel izraelské tajné policie, se denně setkává s hrozbou terorismu – jeho povinností je bránit a předcházet útokům. Práce ho zcela pohlcuje, ale zákonitě i mění, neboť vyšetřovací metody jsou někdy velmi drsné.

Na začátku příběhu dostává nový, mimořádný úkol, o jehož hlavním cíli není zpočátku přesně informován. Při této práci se náhle stírají jasné hranice mezi vyšetřovatelem a vyšetřovaným, přítelem a nepřítelem, kdy nebezpečí nepředstavují jen arabští sebevražední teroristé, ale možná i židovská intelektuálka a její přítel, nemocný arabský básník. Hrdina přestává vnímat svět černobíle a dostává se tak do neřešitelného morálního dilematu. 

 

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
jazyk
čeština
Počet stran
156
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda