Drak Znovuzrozený E-kniha
Drak Znovuzrozený - Robert Jordan Nedostupné

Drak Znovuzrozený E-kniha

Součástí série: Kolo času 3. díl z 14

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, jenž má zachránit svět, a zároveň ho zničit. Zachránce, jenž má zešílet a pobít ty, které miluje, je na útěku před svým osudem. Je schopen se dotknout jediné síly, ale není schopen ji řídit, a jelikož ho tomu nemá kdo naučit – protože to naposledy muži uměli před tisíci lety – Rand… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, jenž má zachránit svět, a zároveň ho zničit. Zachránce, jenž má zešílet a pobít ty, které miluje, je na útěku před svým osudem. Je schopen se dotknout jediné síly, ale není schopen ji řídit, a jelikož ho tomu nemá kdo naučit – protože to naposledy muži uměli před tisíci lety – Rand al‘Thor ví, že se Temnému musí postavit sám. Ale jak?

Sdílet 0

série
Kolo času 3. díl z 14
Další ze série
1. Oko světa
2. Velké hledání
3. Kolo času 3 - Drak znovuzrozený
4. Kolo času 4: Stín se šíří
5. Oheň z nebes
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
432
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček David Slezák registrovaný uživatel

    Podle mého zatím nejlepší díl této série. Nesoustředí se toliko na Randa, ale spíše na ostatní ta'veren. U Draka znovuzrozeného už je zcela evidentní, že Jordan našel svůj epický styl a odpoutal se z vlivu svých předchůdců. V průběhu knihy sledujeme několik oddělených dějových linek, přičemž ve všech hraje hlavní roli dobrodružné putování a všechny samozřejmě konvergují do strhujícího finále. Oceňuji, že tentokrát závěr nebyl tolik přepálený jako u předchozích dílů a tentokrát je i zřejmé, že příběh má kam pokračovat. Narozdíl od minulých knih, které mi připadaly daleko uzavřenější. Mat s Perrinem se zde posunuli ze škatulky postav, které moc nemusím mezi ty oblíbenější. Je pravda, že i tato kniha je psána velmi popisně a ne vždy příběh ubíhá úplně rychle. Nicméně beru to jako nutnou součást rozsáhlé epické série a ani mi to příliš nevadilo, přestože chápu, že někoho by to mohlo odrazovat. Moc jsem neviděl propojení mezi prologem a následným dějem, spíše mi připadalo, že prolog je jen propojkou na předchozí (a možná i následující) knihu. Musím říct, že se mi moc líbí, kam tahle série směřuje a dávám Kolu času poprvé 5*. Zároveň mám ale i trochu obavy, jestli se autorovi podařilo i další díly napsat tak, aby byly dostatečně originální a nezačaly se šablony zápletek opakovat. Navíc doufám, že autor našel později odvahu i některému z hrdinů ublížit.

    Kniha, Laser, 2023, 9788024284415

  • 5 z 5 hvězdiček Mgr. Michal Puchovský registrovaný uživatel

    Tretia kniha ako prvá v sérii odkláňa pozornosť od Randa a namiesto toho sa sústreďuje na Matta a Perina. Dobrý krok zo strany Jordana. Ukazuje sa, že skoro každá postava série má čo čitateľovi ponúknuť a že všetko so všetkým súvisí :) Sila Kola Času sa pre mňa (po prečítaní 3.dielu) ukazuje v schopnosti nielen vytvoriť prepracovaný fantasy svet, ale ho aj zaplniť zaujímavými charaktermi. Taktiež sa mi veľmi páčil systém astrálneho cestovania či odkazy na minulé životov hrdinov knihy. Jej záver ma opäť navnadil na ďalšie pokračovanie a som zvedavý na svet kočovných Aielov, ku ktorým by sa Rand mal vybrať v štvrtej knihe. Séria úprimne prekonáva moje očakávania svojou kvalitou.

    Kniha, Fantom Print, 2013, 9788073982119

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora