Duše našich mazlíčků

Autor David Michie

Duše našich mazlíčků - David Michie Nedostupné

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Pouta, které nás vážou k našim domácím mazlíčkům, často přesahují slova a jsou hlubší než mnohé z našich mezilidských vztahů. Jaká je povaha těchto blízkých vazeb? A co když náš vliv na domácí mazlíčky, a to jak v životě, ale i v nemoci a smrti, je mnohem silnější, než jsme si kdy mysleli? David Michie čerpá z dávné buddhistické moudrosti a… Přejít na celý popis

Sarah Rivens: Zajatkyně Nezahrávej si s ďáblem a nedělej věci, kterých budeš litovat. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pouta, které nás vážou k našim domácím mazlíčkům, často přesahují slova a jsou hlubší než mnohé z našich mezilidských vztahů. Jaká je povaha těchto blízkých vazeb? A co když náš vliv na domácí mazlíčky, a to jak v životě, ale i v nemoci a smrti, je mnohem silnější, než jsme si kdy mysleli? David Michie čerpá z dávné buddhistické moudrosti a podpořen objevy moderní vědy poskytuje fascinující pohled na zvířecí vědomí. Ukazuje nám, že domácí mazlíčci, se kterými sdílíme život, tu nejsou jen náhodou. Ať už má váš zvířecí společník srst, peří nebo ploutve, David Michie nabízí cenné rady, které nejenom zlepší váš vztah v každodenním životě, ale také pomohou v nelehkých dobách jejich umírání. Duše našich mazlíčků je napsána s humorem a soucitem a okořeněná skutečnými příběhy z celého světa. Ukazuje, že naši zvířecí společníci mohou patřit mezi naše nejvzácnější přátele a jak jsou naše životy tím, že jim věnujeme péči, nesmírně obohaceny.

Sdílet 0

Nakladatel
Synergie
Rozměr
130 x 195 x 25
datum dotisku
6.11.2018
ean
9788073705145
Počet stran
256
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
9.11.2018
isbn
978-80-7370-514-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Kniha je úžasná v tom, že ukazuje svět duší zvířat. Přibližuje i jejich vnímání fyzického světa kolem nás, jak vidí, v jakých barvách, co cítí, co slyší, jak obraz našeho domova je pro ně zcela odlišný než je ten náš. A co se můžeme od zvířat naučit? Především ten vědomý stav bytí. Zvířata žijí naplno to, co mají, nenudí se, nezevlují… však zkuste si někdy jen představit, co se asi honí hlavou kočce vyhřívající se na slunci? Toto téma autor spojil s návodem na několik meditací, které zlepší psychosomatický stav člověka a vylepší náladu. Jak důležité!

    Kniha, Synergie, 2018, 9788073705145

  • 5 z 5 hvězdiček Lulu registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Krásně se čte, jako zatím každá kniha od tohoto autora. Je moc zajímavá a hlavně Vám toho hodně může dát. Moc doporučuji! :)

    Kniha, Synergie, 2018, 9788073705145

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora