DPH 2018 - zákon s přehledy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

V patnáctém vydání praktické, osvědčené publikace autor na 157 přehledných schématech názorně "zobrazuje" zákon o DPH. Úplné znění platné k 1. 1. 2018 je tak ojedinělým způsobem doplněno o přehledy paragrafů zákona, čímž získáváte neocenitelného pomocníka. Názorné přehledy obsahují např.: kontrolní hlášení, dodání vybraných nemovitých… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V patnáctém vydání praktické, osvědčené publikace autor na 157 přehledných schématech názorně "zobrazuje" zákon o DPH. Úplné znění platné k 1. 1. 2018 je tak ojedinělým způsobem doplněno o přehledy paragrafů zákona, čímž získáváte neocenitelného pomocníka.

Názorné přehledy obsahují např.: kontrolní hlášení, dodání vybraných nemovitých věcí, kompletní přehledy druhů a úprav odpočtů, odpočet při krádeži zásob, podmínky ručení za nezaplacenou daň, kdo je nespolehlivá osoba, přepravu v EU, kdy a jak zálohový koeficient, opravy DPH, jak se změnou meziroční sazby daně, přenesení daňové povinnosti v tuzemsku, zdanění služeb v EU, poskytnutí služeb z EU a třetích zemí, změny režimu při registraci či zrušení a další.

V příloze jsou uvedeny formuláře k DPH a např. seznam základních sazeb v EU včetně struktury DIČ a seznam elektronicky poskytovaných služeb.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora