Doteky přírody
Doteky přírody - Václav Chaloupek Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Temná komora

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 99 Kč

Temná komora

Upolín, lakušník, sklenobýl, čertkus… Nejen na tyto rostliny s pohádkovými názvy narazíte v české a moravské krajině, kterou vás provede její znalec a milovník – Václav Chaloupek. Ukáže vám, kde se dají najít orchideje nebo hřiby kováře, zavede vás do lesa, kam chodil s Vydrýskem, liščetem, rysem či s medvíďaty a seznámí vás s jeho dalšími… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Upolín, lakušník, sklenobýl, čertkus… Nejen na tyto rostliny s pohádkovými názvy narazíte v české a moravské krajině, kterou vás provede její znalec a milovník – Václav Chaloupek. Ukáže vám, kde se dají najít orchideje nebo hřiby kováře, zavede vás do lesa, kam chodil s Vydrýskem, liščetem, rysem či s medvíďaty a seznámí vás s jeho dalšími obyvateli. Uslyšíte sebevědomé troubení jelena, hluboké bublání tetřívka i melancholické houkání puštíka obecného, neslyšně se kolem vás mihne vlk, mrštně se protáhne lasice kolčava, jako zmije na vás zasyčí krutihlav, v trávě najdete sotva narozené srnče… Jindy vás pozve k rybníkům či na louky a horské stráně a do míst, kam lidská noha vstoupí málokdy. Před vašima očima se tak bude odvíjet dobrodružství naší krajiny a toho, co se v ní měsíc po měsíci odehrává. Výpravná kniha s unikátními fotografiemi Taťány Typltové je inspirována autorovými pořady Minuty z přírody a Novinky z přírody. Autorovo osobité líčení je prodchnuto vzpomínkami a nevšedními zážitky z přírody, s níž je neodmyslitelně spjatý po celý život.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice České televize
Rozměr
213 x 235 x 23
datum vydání
21.04.2017
isbn
978-80-7404-221-8
Počet stran
368
Hmotnost
1000 g
datum dotisku
7.07.2022
ean
9788074042218
Vazba
měkká vazba
Vydání
1
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Eva registrovaný uživatel

    Krásně zpracovaná kniha, kterou když uvidíte, musí ji vzít do ruky a otevřít. A pak se pěkně dlouho jednotlivými stránkami kochat.

    Kniha, Edice České televize, 2017, 9788074042218

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Stodůlková registrovaný uživatel

    Úžasná kniha, která nesmí chybět v knihovně žádného milovníka přírody. Nádherné fotografie doplněné výstižným textem. Rozhodně doporučuji! :)

    Kniha, Edice České televize, 2017, 9788074042218

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 89 Kč Nápověda
Další knihy autora