Děti nového věku

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Děti Nového věku jsou fenomén posledních let, který vyvolává řadu otázek, nutí k zamyšlení a otevírá brány jiného pohledu, než na který jsme dosud byli zvyklí. Těchto dětí je hodně a o svých pocitech nemluví s každým. Často žijí ve dvou světech, v našem viditelném a zároveň v tom jejich, který většinou nevidíme. Strhující výpovědi předškoláků,… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Děti Nového věku jsou fenomén posledních let, který vyvolává řadu otázek, nutí k zamyšlení a otevírá brány jiného pohledu, než na který jsme dosud byli zvyklí. Těchto dětí je hodně a o svých pocitech nemluví s každým. Často žijí ve dvou světech, v našem viditelném a zároveň v tom jejich, který většinou nevidíme. Strhující výpovědi předškoláků, dětí školou povinných, ale i dospělých, většinou podložené jejich kresbami, posunou vaše dosavadní představy a přesvědčení. Přinášejí úžasná autentická svědectví o jejich minulých životech, která jsou naprosto přirozená a otevřená. Děti, o nichž pojednává tato publikace, jsou často nositeli mnohem starších duší, než si dovedeme představit. Možná máte právě takové doma. Přicházejí nám předat poselství, na které jsme zapomněli, a připomenout, že smrtí život nekončí a že když něco nevidíme, neznamená to ještě, že to neexistuje. V jejich malých tělech je ukryta moudrost, která spolu s nimi sestoupila na Zemi. Jdou přímo do srdce a vidí pod povrch situací. Cítí, když nejsme v souladu sami se sebou. Jejich záměrem je probudit nás a vrátit nás zpátky k sobě, domů, do svého srdce. V knize se setkáte také s tématem meditace s nejmenšími a nahlédnete za zrcadlo vztahů rodičů s dětmi. Uzavírá ji kapitola Reinkarnace jako prožitek a fenomén, v níž najdete historii pojetí reinkarnace, obohacenou zdokumentovanými příběhy.

Sdílet 0

Nakladatel
Eminent
Rozměr
173 x 241 x 17
datum dotisku
3.11.2021
ean
9788072815500
Počet stran
128
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
pevná vazba
datum vydání
6.02.2020
isbn
978-80-7281-550-0

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček H. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zachycená vyprávění malých dětí o tom, jak žily dřív, když byly velké. Některé vědí, čím byly, jak zemřely, chlapeček např. používá výrazy z lékařského prostředí, protože byl lékařem... Super knížka. Spousta obrázků, v nichž děti zachycují, co vidí. Pro mne utvrzení v tom, že dětem nemáme říkat, že něco nevidí, když říkají, že to vidí. Doporučuji nejen rodičům, ale všem.

    Kniha, Eminent, 2020, 9788072815500

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Krásná kniha, která velký prostor věnuje výpovědím dětí, rodičů a vůbec tomu, jak autorka k tomuto zajímavému tématu přišla. Ocení ji rodiče jiných dětí, indigových, ADHD a jiných, protože mají šanci nahlédnout do jejich světa. Kresby knihu jen dokreslují a dodávají ještě tajemnější atmosféru.

    Kniha, Eminent, 2020, 9788072815500

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Bubelová registrovaný uživatel

    Tuto knížku, jsem si koupila po zhlédnutí rozhovoru autorky s Jaroslavem Duškem. Zajímavé čtení a dle mého názoru pravdivé. Sama mám tři děti. Doporučuji všem, kteří mají zájem o to něco mezi nebem a zemí.

    Kniha, Eminent, 2020, 9788072815500

  • 4 z 5 hvězdiček Barbora Růžičková registrovaný uživatel

    Dechberoucí kniha o minulých životech. Po přečtení některých příběhů dětí mi občas běhal mráz po zádech.

    Kniha, Eminent, 2020, 9788072815500

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 268 Kč Nápověda