Daňové zákony 2017 E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů k 1. 7. 2017 včetně všech čísel. Jde o zákon o daních z příjmů, zákon o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, zákon o dani z nemovitých věcí, zákonné opatření Senátu o dani z nabytí nemovitých věcí, zákon o dani silniční, zákon o DPH, zákon o spotřebních daních, vybraná ustanovení zákona… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Publikace obsahuje úplná znění všech daňových zákonů k 1. 7. 2017 včetně všech čísel. Jde o zákon o daních z příjmů, zákon o rezervách pro zjištění základu daně z příjmů, zákon o dani z nemovitých věcí, zákonné opatření Senátu o dani z nabytí nemovitých věcí, zákon o dani silniční, zákon o DPH, zákon o spotřebních daních, vybraná ustanovení zákona o stabilizaci veřejných rozpočtů, upravující tři energetické daně, a daňový řád. Nově je zařazen také zákon o dani z hazardních her. Stručně komentovaný přehled novelizací, které byly přijaty během roku 2016 a od počátku roku 2017, je soustředěn v úvodu publikace a tvoří pro čtenáře významnou pomůcku pro sledování změn, ke kterým dochází v daňové oblasti. Mezi přednosti souboru patří nejen vyznačení novelizovaného textu odlišným typem písma, ale i to, že před textem zákona – u významných novel zákonů – jsou zařazeny odborné komentáře pracovníků, kteří se v různé míře podílejí na přípravě změn zákonů.
Termín publikace souboru daňových zákonů reaguje na přijaté významné změny daňových zákonů, které se dotýkají velkého počtu osob. Za zmínku stojí např. návrat slev na dani z příjmů pro fyzické osoby s paušálními výdaji nebo zvýšení daňového zvýhodnění na vyživované děti pro celý rok 2017.
Nejprodávanější daňová publikace v ČR!

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora