Čuně, seber to!

Kniha ( pevná vazba )

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Magazín Knihkupec

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 249 Kč dárek zdarma v hodnotě 69 Kč

Magazín Knihkupec

Novopečená pejskařka Pepina Karásková z 3. B najednou neví, kam dřív skočit. Nikdy by ji nenapadlo, že starat se o štěně dá člověku tolik zabrat. A ještě ke všemu si na ni přijde stěžovat sousedka, že prý nechala před vchodem do domu hovínko. Taková drzost! Copak je čuně? Ona přece po svém tříměsíčním štěňátku pilně uklízí! Ovšem po okolí se asi… Přejít na celý popis

Morgane Moncomble: Srdcové eso Dá se v lásce blafovat stejně jako v pokeru? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Novopečená pejskařka Pepina Karásková z 3. B najednou neví, kam dřív skočit. Nikdy by ji nenapadlo, že starat se o štěně dá člověku tolik zabrat. A ještě ke všemu si na ni přijde stěžovat sousedka, že prý nechala před vchodem do domu hovínko. Taková drzost! Copak je čuně? Ona přece po svém tříměsíčním štěňátku pilně uklízí! Ovšem po okolí se asi vážně pohybuje nějaké čuně, protože ulice jsou samý bobek – je to vidět, je to cítit, klouže to! Chtělo by to něco podniknout. A to by nebyla Pepina, aby hned se svými kamarády nezačala spřádat plány...S originálním textem synergicky souzní barevné ilustrace Jany Chroustové, které oslovují jak svou imaginací, tak pojetím humoru. Nalezly rovnováhu mezi popisností a zkratkou a svou barevností, pestrostí a mírně karikaturním pojetím odpovídají dětské estetice a dětskému vidění světa. Slovo a obraz díky tomu na sebe navazují, komunikují spolu a vytvářejí mimořádně jednotně působící celek.Kniha je druhým titulem série o trampotách Pepiny Karáskové „Já se z toho picnu.“

Sdílet 0

série
Pepina Karásková 2. díl z 3
Další ze série
1. Mami, típni to!
2. Čuně, seber to!
3. Hele, řekni to!
kategorie
Knihy » Literatura pro děti a mládež » Příběhy pro děti » České příběhy pro děti
Nakladatel
Cattacan
Vydání
1
jazyk
čeština
Počet stran
80
datum vydání
16.09.2019
isbn
978-80-907187-8-4
Vazba
pevná vazba
datum dotisku
25.11.2021
ean
9788090718784

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka Dusilová registrovaný uživatel

    Knížku jsem koupila jako dárek, dnes mi přišla poštou a přečetla jsem ji jedním dechem - je krátká a byla jsem zvědavá, jak to dopadne. Má menší formát, krátké kapitoly, je doplněná o hezké ilustrace, je psaná v první osobě, a proto se čte dobře. Nejsou v ní žádné výrazy, kterým by děti neměly rozumět. Knížka byla veselá, pobavila mě, byla i poučná. Líbil se mi způsob, jak si děti poradily;).

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

  • 5 z 5 hvězdiček Renata Špačková registrovaný uživatel

    Kniha je vtipná, vkusná, chytrá a pochopitelná pro nejstarší předškoláky a mladší školáky. Rodiče mohou číst spolu s dětmi a o všem dohromady diskutovat. Doporučuji!

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

  • 5 z 5 hvězdiček Leoš z Petřína registrovaný uživatel

    Bravo! Když jdu venčit Vilíka nikdy bez pytlíka!

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

  • 5 z 5 hvězdiček Holka Knihomolka registrovaný uživatel

    Stejně super knížka jako předchozí díl. Vtipná, napínavá, s kouzelnými ilustracemi. A námět prostě dokonalý, měla by to být povinná četba pro všechny pejskaře-čuňata, kteří po svých mazlíčcích neuklízejí... Pepina je ohromně sympatická hlavní hrdinka a vypravěčka, a už se těším na další příhody, které se svou "psí partou" zažije v příštích dílech série.

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

  • 5 z 5 hvězdiček ZlataK registrovaný uživatel

    Knížka Čuně, seber to! je bravůrně napsaná dětská knížka, kterou jsem přečetla hravě za jednu cestu metrem a už teď se těším na plánovaný další díl. Když jsem knihu četla, moc jsem si přála, rozdat ji všem těm, kdo po svých pejscích neuklízí v přesvědčení, že to za ně udělá někdo jiný. Knížka se moc hezky čte, je srozumitelná, veselá a moc mile ilustrovaná. Jednoduše? Nečetli jste ji? Přečtěte si ji :-). Stojí za to :-).

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

  • 5 z 5 hvězdiček Eduard Cmunt registrovaný uživatel

    Velmi čtivá knížka, živý jazyk, výchovné téma. Pro mladé čtenáře ideální rozsah. Těším se na další knihy této mladé autorky.

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

  • 5 z 5 hvězdiček Květoslava Švábová registrovaný uživatel

    "Čuně, seber to!" jsem přečetla jedním tahem. Jedním tahem, protože jako v předešlé knížce této autorky ("Mami, típni to!") jsem byla napnutá, jak to teda dopadne. A tentokrát co psí parta vymyslí. A vymyslela to báječně. Za všechny uživatele chodníků a parků a vůbec prostor veřejných, jejihž čistotu/nečistotu vnímám, za tu knížku upřímně děkuju. Nevím sice, jestli pohne se všemi čuňaty, ale věřím, že viditelný užitek přinese tam, kde mají v rodině psa i dítě a to dítě je čtivé. Myslím si, že tahle milá knížka je účinejší než všechna nařízení jednotlivých městských částí, která jednak asi nikdo nečte a druhak málokdo dodržuje. V Pepině Karáskové je moje naděje. A ještě cením obrázky (Jana Chroustová), které vtipně korespondují s textem.

    Kniha, Cattacan, 2019, 9788090718784

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 44 Kč Nápověda