Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) Viktor Faktor

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky) - Viktor Faktor Sleva 38

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)

Viktor Faktor

Četl(a) jsem
Chci přečíst

Kniha ( pevná vazba )

Do košíku

321 Kč s DPH
Ušetříte 38 Kč Běžně 359 Kč

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny… Přejít na celý popis

Přátelé Také milujete kultovní seriál Přátelé? Pak vám tato retrospektivní kniha nesmí chybět v knihovničce! Více informací

Popis

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares.Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas.El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica.Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková.El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
datum vydání
1.2.2010
isbn
978-80-7252-181-4
ean
9788072521814
Jazyk
španělština
Počet stran
100
Vazba
pevná vazba
Rozměr
170x246mm

Bestseller v knihy Dobrovský

20171. v e-shopu | 44326. minulý týden

5. v Literatura en espanol | 18. minulý týden

18. v Česká kuchyně | 48. minulý týden

Hodnocení čtenářů

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Nic moc 1 2 3 4 Perfektní 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora