Císařovy čepele
Císařovy čepele - Brian Staveley Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

První kniha epické fantasy o intrikách a říši, pro příznivce George R. R. Martina a Douglase Hulicka. Kruh se uzavírá. Sázky jsou vysoko. A staré pravdy znovu ožijí… Císař byl zavražděn a ponechal císařství Annurian ve zmatku. Jeho potomci teď musí pohřbít žal a připravit se k odhalení spiknutí. Císařova syna Valyna, který prochází výcvikem pro… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

První kniha epické fantasy o intrikách a říši, pro příznivce George R. R. Martina a Douglase Hulicka. Kruh se uzavírá. Sázky jsou vysoko. A staré pravdy znovu ožijí… Císař byl zavražděn a ponechal císařství Annurian ve zmatku. Jeho potomci teď musí pohřbít žal a připravit se k odhalení spiknutí. Císařova syna Valyna, který prochází výcvikem pro nejvražednější bojovou sílu říše, zastihne zpráva daleko za mořem. Očekává potíže, ale po několika „nehodách“ a po varování umírajícího vojáka si uvědomí, že je v nebezpečí i jeho život. Než však může podniknout jakoukoliv akci, musí přežít žoldnéřskou brutální závěrečnou iniciaci. Mezitím císařova dcera, ministryně Adare, pronásleduje otcova vraha přímo v sídelním městě. Dvorská politika jí může být osudnou, touží však po spravedlnosti. A Kaden, dědic říše, studuje ve vzdáleném klášteře. Tam nelítostným způsobem vyučují učedníci Prázdného boha a Kaden to musí zvládnout, aby získal jejich pradávnou moc. Když dorazí císařská delegace, umí už dost, aby dokázal vycítit zlé úmysly. Bude mu to však stačit k přežití, až se dají do pohybu dlouho skryté síly?

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
Rozměr
146 x 211 x 45
jazyk
čeština
Počet stran
448
Vydání
1
isbn
978-80-7398-357-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.10.2016
ean
9788073983574
  • Petra Heřmanská Petra Heřmanská

    Ve všech dějových liniích se nám dostává různých druhů podezření, intrik, záhad a nebezpečí života, která se neustále stupňují, a i když si čtenář myslí, že už vyřešil tuto záhadu, nakonec je velmi překvapen. S velkým množstvím akce a napětí můžeme vše sečíst, podtrhnout, a vznikne skvělý a strhující první díl fantasy série Kroniky Netesaného trůnu.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Betka registrovaný uživatel

    Nikdy som nebola bohvieaký fanúšik fantasy, ale raz na dovolenke, keď už som prečítala svoju knihu, som si požičala túto od priateľa a bola perfektná. Možno sa trochu pomaly rozbieha, ale potom vás vtiahne do deja a je ťažké prestať čítať. V tomto momente už mám prečítanú aj druhú časť a chystám sa na tretiu.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983574

  • 4 z 5 hvězdiček Sabina Meissnerová registrovaný uživatel

    Rozhodně mě to překvapilo. Bála jsem se podobnosti s jinými fantasy světy, ale autor vymyslel nový a zajímavý. Kniha byla plná akce a zvratů, ale přesto mi tam něco chybělo, abych mohla dát plný počet hvězd.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983574

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora