Církevní dějiny E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve představuje komplikovaný a obtížný úkol. Přes značnou šíři problematiky se autoři snažili o co největší komplexnost, podali výklad ke všem zásadním momentům církevních dějin ve sledovaném období. Čtenář získá ucelený přehled o dějinách církve a dokáže pochopit vývojové… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Předložit přehledný a objektivní pohled na dějiny křesťanské církve představuje komplikovaný a obtížný úkol. Přes značnou šíři problematiky se autoři snažili o co největší komplexnost, podali výklad ke všem zásadním momentům církevních dějin ve sledovaném období.

Čtenář získá ucelený přehled o dějinách církve a dokáže pochopit vývojové procesy v celku obecného historického vývoje. Správně zařadí jednotlivé fenomény církevního života a pochopí příčiny a následky mnoha oblastí společenského i kulturního života.

Kniha je cenným zdrojem informací pro zájemce o historii, náboženství a vztahy církve a státu. Jako učebnici ji mohou využít studenti vysokoškolských humanitních oborů včetně teologických či právnických.

Sdílet 0

autoři
Drahomír Suchánek | Václav Drška
série
Církevní dějiny 1. díl z 2
Další ze série
1. Církevní dějiny
2. Církevní dějiny – novověk
kategorie
E-knihy » Naučná literatura
Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
436
datum vydání
1.01.2013

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 509 Kč Nápověda
Další knihy autora