Pád světla
Pád světla - Steven Erikson Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dědictví špionů

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 999 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Dědictví špionů

Zima je zlá. V Kurald Galain hrozí občanská válka, protože Urusanderova armáda již vytáhla proti Charkanas a pod velením nelítostného Hunna Raala hodlá svrhnout Chotě Matky noc Dracona a na trůn po boku živoucí bohyně chce dosadit samotného Urusandera. Ti, kdo se mohou postavit vzbouřencům do cesty, jsou oslabení a nejednotní -… Přejít na celý popis

Sexuální výchova na 120 % Sex a vše o něm v nové manga sérii. Přečtení zvýší vaši empatii na 120 %! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zima je zlá. V Kurald Galain hrozí občanská válka, protože Urusanderova armáda již vytáhla proti Charkanas a pod velením nelítostného Hunna Raala hodlá svrhnout Chotě Matky noc Dracona a na trůn po boku živoucí bohyně chce dosadit samotného Urusandera. Ti, kdo se mohou postavit vzbouřencům do cesty, jsou oslabení a nejednotní - a bez vedení, protože Anomander se vydal hledat ztraceného bratra. Silchas Zmar se tedy rozhodne shromáždit domovoje vysoce urozených rodin místo něj a také vzkřísit legendární Hustskou legii, ale čas není na jeho straně. A daleko na západě se sbírá podivné vojsko. Hledá nepřítele bez těla, na místě, které nikdo nedokáže najít. Přesto volání mistra Kápě vyslyšeli mnozí a dávno opuštěné město v Omtose Phellack se stává novým domovem hordě příchozích: Psím běžcům z jihu, džheckým válečníkům i cizincům s modrou pletí, připlouvajícím přes moře, aby mistrovi Kápě nabídli své meče. A ze vzdálených hor a osamělých údolí na severu přicházejí Thel Akai, aby se mohli zúčastnit této zdánlivě nemožné války. Brzy se s tasenými zbraněmi a pod praporci živých vydají pronásledovat samotnou smrt. Takové události věstí chaos a do této říše navíc proniká magie jako krev z mnoha ran. Magie nespoutaná, tajemná a divoká, která začíná bezuzdně řádit, a po její stopě se vydávají nové i prastaré bytosti. Bude ještě ve světě zkaženém kouzly existovat skutečná čest?

Sdílet 0

série
Charkanaská trilogie 2. díl z 2
Další ze série
1. Stvoření temnoty
2. Pád světla
kategorie
Knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy » Světová fantasy
Nakladatel
Talpress
Rozměr
130 x 205 x 60
datum dotisku
26.10.2020
ean
9788071976745
Počet stran
848
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.12.2017
isbn
978-80-7197-674-5

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Shira009 registrovaný uživatel

    Pád světla je druhým dílem depresivní, ale zároveň nesmírně epické Charkanaské trilogie. Občanská válka v Kurald Galain je na vzestupu. První syn noci, Anomander hledá svého šíleného bratra, jehož nevěsta byla při obřadu brutálně zavražděna. Tato tragická událost je pouze jedním z mnoha zvratů, které ve vás zanechají hluboké dojmy a šrámy na duši. Steven Erikson svým nezaměnitelným stylem přináší úvahy o světě kolem nás, lidské podstatě a předesílá jednoduché poselství. Každá událost, každičké rozhodnutí oslovuje naše emoce a připomíná fakt, že lidstvo už od počátku věků musí čelit své vlastní temnotě. Číst Charkanaskou trilogii je totiž jako nahlížet na historické události. Většinu postav čtenář zná z Malazské Knihy Padlých a nyní je nám dána jedinečná příležitost nahlédnou na okolnosti, které je formovaly. Nechci spoilerovat a připravit vás tak o moment překvapení, proto jen napíši, že nechybí ani humor v nejrůznějších podobách. Steven Erikson tak kromě dobře vystavěného příběhu předkládá i pár filozofických otázek k zamyšlení a názorně předvádí, že dobro a zlo kráčí neoddělitelně ruku v ruce. Dokonale epické, temné, hutné, filozofické.. prostě dark fantasy v celé své kráse.

    Kniha, Talpress, 2017, 9788071976745

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora