Černobílé prázdniny Audiokniha (CD)

Audiokniha

Na prodejně

246 Kč s DPH
Běžně 275 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Drž mě, když padám

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 299 Kč

Drž mě, když padám

Prázdniny v českých lesích jsou snad nejkrásnější na světě. Zejména v chaloupce s rozkvetlou zahradou, co by kamenem dohodil od rybníka s topoly na hrázi. Honzík by u tetičky Pravoslavy s prapodivným účesem, která sice píše s tolika chybami, že by z toho paní učitelku snad trefil šlak, ale zato vypráví báječné pohádky a snídá žužu, nejraději… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prázdniny v českých lesích jsou snad nejkrásnější na světě. Zejména v chaloupce s rozkvetlou zahradou, co by kamenem dohodil od rybníka s topoly na hrázi. Honzík by u tetičky Pravoslavy s prapodivným účesem, která sice píše s tolika chybami, že by z toho paní učitelku snad trefil šlak, ale zato vypráví báječné pohádky a snídá žužu, nejraději zůstal bydlet natrvalo. Už proto, že má potíže s vyslovováním r a ř, když je nervózní, a u tety panuje klid a pohoda. Když se Honzík jednoho dne proboří nohou do dutiny skryté pod pařezem, objeví tam podivuhodný svět obývaný zvířátky. V tomhle světě je na všechno dost času, popíjí se tu čaj z porcelánového servisu, vyprávějí se pohádky, a když je někdo statečný a neohrožený, klidně může mít všechny vady řeči, co jich jen je, nikdo se tím nezabývá. Kdykoli se objeví nějaké nebezpečí nebo narušitel, Honzík a jeho noví kamarádi dají hlavy dohromady a s přehledem situaci vyřeší. A na konci čeká skutečně nečekané překvapení… Lucie Emmerová působí jako nakladatelská redaktorka. Vystudovala obor překladatelství a tlumočnictví na Filozofické fakultě UK a k literárním překladům se ve volném čase ráda vrací. Stála u zrodu několika důležitých projektů podporujících dětské čtenářství. Po létech práce s texty jiných autorů, zejména těch dětských, se rozhodla zkusit štěstí a napsat také něco vlastního. A tak vznikly Černobílé prázdniny, které jsou její literární prvotinou. Žije v Praze, má tři dospělé děti a jednu čokoládově hnědou fenku.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL, Tympanum
datum vydání
19.07.2019
ean
8594072271939
Vazba
CD
datum dotisku
19.07.2019
Rozměr
130 x 142 x 9
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Nela T. registrovaný uživatel

    Tahle knížka je naprosto kouzelná, odehrává se uprostřed lesa a jsou v ní i mluvící zvířátka, která se zdají být tak trochu polidštěná. Děti zabaví, ale i poučí. Autorce se povedlo úžasně propojit běžný svět s tím pohádkovým. A ilustrace malířky Komára (Ilony Komárkové) celý příběh jen hezky podrthují.

    Kniha, PORTÁL, 2018, 9788026213055

  • 5 z 5 hvězdiček Soňa K. registrovaný uživatel

    Knihu jsem četla dětem před spaním. Naprosto se jim zalíbila a mě také. Ukazuje nám, že i prázdniny na chatě můžou být legrace, zvlášť, když potkáte bandu místních zvířátek. To se nejspíše nestane, ale stejně i tak chtěli děti vyrazit na výlet do lesa :) Knihu také provázejí krásné ilustrace.

    Kniha, PORTÁL, 2018, 9788026213055

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 246 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora