Černá díra E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Tajemná hrozba z minulosti se naplňuje Druhý díl série Freyja & Huldar Na školním hřišti je po deseti letech vyzvednuta časová kapsle s představami tehdejších školáků o budoucnosti. Jedna ze zpráv však nese nenávistnou předpověď smrti několika lidí. Uvádí ale jen jejich iniciály. Je opravdu třeba brát vážně vzkaz třináctiletého… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Tajemná hrozba z minulosti se naplňuje
Druhý díl série Freyja & Huldar

Na školním hřišti je po deseti letech vyzvednuta časová kapsle s představami tehdejších školáků o budoucnosti. Jedna ze zpráv však nese nenávistnou předpověď smrti několika lidí. Uvádí ale jen jejich iniciály. Je opravdu třeba brát vážně vzkaz třináctiletého teenagera?

Detektiv Huldar tuší, že vyšetřování banálního případu ze školy dostal na starost jen proto, aby ho drželo stranou od skutečné policejní práce. Jeho poslední případ ho připravil o profesionální kredit i post šéfa oddělení. Přesto bere nový úkol vážně a obrací se na dětskou psycholožku Freyju, aby prozkoumala, co za dítě mohlo tak výhružný dopis napsat. Navíc by se s Freyjou rád usmířil a sblížil. Na to ale pořád není vhodný čas, zvlášť když se oba znenadání ocitají uprostřed dalšího složitého případu.

Vynořuje se totiž souvislost mezi dopisem a řadou událostí z poslední doby: ve vířivce na zahradě rodinného domku jsou nalezeny uříznuté ruce a jeho majitel je krátce nato brutálním způsobem zavražděn. Iniciály jeho jména jsou na seznamu dopisu z minulosti. Je to jen náhoda?
Když je objevena jiná mrtvola a další odříznuté části těla, Huldar s Freyjou se pouštějí do zběsilého závodu s časem, aby včas odhalili pisatele, oběti i vraha před tím, než dojde k dalším vraždám. Zdá se, že čas zúčtování zřejmě nadešel…

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petra Procházková registrovaný uživatel

    Druh díl ze série Freyja & Huldar a musím říct, že prostě skvělé. Takhle drsnou detektivku jsem dlouho nečetla a klobouk dolů před skvělým popisem míst činu. Jako fuj a zároveň bravo! Už se těším na další díl, protože tohle za to opravdu stojí.

    Kniha, Metafora, 2023, 9788073595579

  • 5 z 5 hvězdiček Oľga registrovaný uživatel

    Veľmi krutý príbeh. Nič pre slabšie povahy. Ale napínavý.

    Audiokniha, OneHotBook , 2020, 8594169483122

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Urbanová registrovaný uživatel

    Napínavá kniha s překvapivým koncem. Možná nejlepší kniha autorky.

    E-kniha, Metafora, 2018,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora