Bratři ve zbrani
Bratři ve zbrani - Simon Scarrow Nedostupné

Bratři ve zbrani

Součástí série: Cato 13. díl z 18

Kniha ( pevná vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Báječný únik

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 199 Kč

Báječný únik

Muži císařského tajemníka Narcissa dopadnou na římské ulici posla nebezpečných spiklenců. Při mučení vyzradí podrobnosti plánu, jehož cílem je překazit římské tažení proti Caratacovi, veliteli britských kmenů, které dosud vzdorují Římu. Spiklenci vyslali mezi legionáře špeha jenž pracuje v utajení. Jeho úkolem je dál podněcovat místní kmeny k boji… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Muži císařského tajemníka Narcissa dopadnou na římské ulici posla nebezpečných spiklenců. Při mučení vyzradí podrobnosti plánu, jehož cílem je překazit římské tažení proti Caratacovi, veliteli britských kmenů, které dosud vzdorují Římu. Spiklenci vyslali mezi legionáře špeha jenž pracuje v utajení. Jeho úkolem je dál podněcovat místní kmeny k boji proti Římanům a zároveň odstranit dva nejschopnější římské důstojníky - prefekta Catona a centuriona Macrona. Narcissus se také dozví, že za spiknutím stojí jeho rival Pallas. Konečné porážce vzpurných britských kmenů tak může paradoxně zabránit mocenský boj mezi nejbližšími spolupracovníky stárnoucího císaře Claudia. Bratři ve zbrani jsou třináctým svazkem série románů, jejichž hrdiny jsou římští legionáři Lucius Cornelius Macro a jeho mladší spolubojovník Quintus Licinius Cato.

Sdílet 0

série
Cato 13. díl z 18
Další ze série
12. Krvaví havrani
13. Bratři ve zbrani
14. Británie
15. Invictus
17. Římská krev
kategorie
Knihy » Historická literatura » Historické romány
Nakladatel
BB art
Rozměr
158 x 213 x 38
jazyk
čeština
Počet stran
360
Vydání
1
isbn
978-80-7507-550-5
Vazba
pevná vazba
datum vydání
28.04.2016
ean
9788075075505

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslav Floder registrovaný uživatel

    Všechny knihy s touto tematikou od tohoto autora mám doma a všechny jsem přečetl jedním dechem, protože jakmile jsem začal číst nemohl jsem od ní odtrhnout oči. Napínavé a zábavné knihy doporučuji, každému kdo má rád období Římské říše. Myslím, že knihy by si zasloužili i seriálové nebo filmové zpracování. Líbí se mi také, že autor do knih zařazuje i pravdivé historické události.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075505

  • 5 z 5 hvězdiček Matej Polák registrovaný uživatel

    Mám doma celou sérii Orla od tohoto autora. Většinu knih jsem to přečetl jedním dechem, jelikož knížky jsou dobře čitelné a dějově poutavé. Vzhledem k množství knih od daného autora na stejnou tématiku je ale nutné prokládat to mezi knihami jinou literaturou, protože se témata začínají po čase opakovat a hrozilo by omrzení z nich.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075505

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora