Bouře a vzdor - Sturm und Drang E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pociťujete zdrženlivý odstup při slovech „světoví klasikové“, nebo vám dokonce naskakuje husí kůže, když slyšíte termín „povinná četba“? Jedno z raných děl klasika německy psané literatury Friedricha Schillera vás strhne nejen svým spádem, ale také aktuálností témat, kterým se věnuje: vášeň, láska, zrada, svoboda, spravedlnost. Dílo představuje… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pociťujete zdrženlivý odstup při slovech „světoví klasikové“, nebo vám dokonce naskakuje husí kůže, když slyšíte termín „povinná četba“? Jedno z raných děl klasika německy psané literatury Friedricha Schillera vás strhne nejen svým spádem, ale také aktuálností témat, kterým se věnuje: vášeň, láska, zrada, svoboda, spravedlnost. Dílo představuje dramatickou prvotinu mladého autora a není bez zajímavosti, že se odehrává v českých lesích.

Dvojjazyčná úprava vám nabízí zrcadlový překlad, gramatické komentáře, cvičení, slovníček a CD s celým dramatem namluveným rodilými mluvčími. Je určena nejen pokročilým studentům německého jazyka a učitelům na středních a vysokých školách, ale také milovníkům klasické německé literatury.

Ponořte se do četby a přeneste se do světa, kde láska je vždy věrná, čistá a nesmrtelná, zloba nezkrotná, zoufalství bezedné a zrada propastná!

Sdílet 0

Nakladatel
Edika
jazyk
němčina
Počet stran
200
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora