Tvé překrásné já na vlně palahniukovské kontroverze

Tvé překrásné já na vlně palahniukovské kontroverze - titulní obrázek

Po světě chodí spousta žen, které jejich partneři nedokáží řádně uspokojit. Nevrlé, nespokojené, plné napětí. Samotné nevědí, jaké slasti je jejich tělo schopné.

Starají se o své muže, o své rodiny, o svou kariéru. Jsou skutečně šťastné? Nezaslouží si i ženy vzrušení, které by je vyneslo do nebeských výšin? Vzrušení, které by je zbavilo starostí a dovolilo jim užívat si potěšení, o jakém se jim ani nesnilo?

Kontroverzní téma

Tvé překrásné já Tvé překrásné já

Chuck Palahniuk

269 s DPH

Nedostupné

Chuck Palahniuk ve své knize Tvé překrásné já vytvořil společnost plnou masturbujících žen, které svou uniformitou a vymytými mozky občas až děsivě dokonale připomínají dnešní populaci něžného pohlaví.

Penny Harriganová je obyčejná šestadvacetiletá žena. Vlastně by se dalo říct, že je naprosto průměrná. Stejná jako stovky dalších, možná dokonce trochu nudná a nezajímavá. Neúspěšná slečna z vidlákova, podržtaška v právnické firmě.

Řepačka toužící najít své místo v životě, své osobité nadání. A nově také Popelka pro nerdy, jelikož je to právě ona, prostá dívka, kterou nikdo nezná, koho si vybere žádaný miliardář za svou novou partnerku.

Šťastně až do smrti

Cornelius Linus Maxwell, v bulváru známý pod přezdívkou Orgasmaxwell, je nejbohatší muž světa. Má za sebou pohnutý osud sirotka, jemuž se podařilo uspět. Jeho firma DataMicroCom mu přináší nesmírné bohatství a vlivné postavení.

Nejen v kariéře se Maxwellovi daří. I jeho milostná dráha září jako nejjasnější hvězda – první americká prezidentka, překrásná herečka, dokonce i samotná princezna. Tentokrát však svou pozornost přesunul k obyčejné Penny.

Popelka a Pan Božský, tomu se říká splněný sen. Luxus, pozornost, hýčkání. Z orgasmu do orgasmu, slastné vyčerpání, vymetená hlava. Jenže tady se žádné a žili šťastně až na věky konat nebude.

Trošku ujetá kombinace

Když si Penny uvědomí, že její vagína slouží pouze jako nástroj na zdokonalení křiklavě růžových sexuálních pomůcek, které mají nahradit miliardu manželů, rozhodne se Maxwellovi postavit.

Pokud vám dvojice obyčejná holka a prachatý krasavec něco připomíná, nejste daleko od pravdy. Tvé překrásné já je ujetou kombinací špatného amatérského porna, vědeckého výzkumu a opěvovaných šedivých odstínů.

Palahniuk patří již dlouho mezi mé oblíbence, není divu, že na Tvé překrásné jsem se neskutečně těšila. Zbožňuji jeho smysl pro humor, to, s jakým důrazem dokáže člověka přesvědčit, že o daném tématu ví naprosto všechno. Ať už jde o úklid skvrny po červeném či uspokojení ženy s nadváhou.

Specifický styl

Zrovna u této knihy nesmí čtenář Palahniuka brát příliš vážně, na druhou stranu se mezi řádky možná dozví víc, než je mu milé. Popisy sexuálních scén byly až komicky chladné, podané s precizností gynekologa, kterého už jen tak něco nevzruší.

Mě osobně kniha neskutečně bavila, i když jsem v ní občas viděla až příliš mnoho z reality kolem. Je mi jasné, že ne každého tenhle literární kousek dostane do kolen.

Ke čtení je totiž třeba trocha nadhledu a na několika málo stránkách možná i silnější žaludek. Avšak nakonec se nejedná o nic, co by se nedalo zvládnout. Já říkám, směle do toho!

Mohlo by vás zajímat

Tvé překrásné já - Chuck Palahniuk Nedostupné

5.0 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Penny Harriganová je obyčejná holka z amerického zapadákova, která sice může říct, že má flek v advokátní firmě na Manhattanu, nicméně...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články