Eclipse Bay - Úsvit. Příběh znepřátelených rodů pokračuje

Eclipse Bay - Úsvit. Příběh znepřátelených rodů pokračuje - titulní obrázek

Jsme zpátky v Eclipse Bay, ale předtím si dáme malou zastávku v Portlandu, kde se staneme svědky hádky Gabriela Madisona a Lilian Harteové. Proč? Musí mít snad tyto dvě rodiny nějaký důvod? Nesnáší se přeci už třetí pokolení.

Lilian vlastní velmi úspěšnou seznamovací agenturu a Gabe zřejmě usoudil, že je pravý čas najít si manželku. Vzhledem k tomu, že jeho bratr Rafe si vzal Lilianinu sestru, tak se domníval, že ho Lili neodmítne a vyjde mu vstříc.

Věčně nespokojený Gabriel

Lilian s Gabrielem podepíše smlouvu, rozhodne se mu pomoci. Gabe musel vyplnit velmi obsáhlý dotazník, který nechala Lili vyhodnotit svým programem a podle toho mu vybírá vhodné kandidátky. Jenže tohle je, proboha, Madison! Nic a nikdo mu není dobrý, podle dotazníku by potřeboval Gabriel robota. Hlavně ať se nezajímá o umění a je zajištěná.

Eclipse Bay Úsvit Eclipse Bay Úsvit

Amanda Quick

299 s DPH

Nedostupné

Lilian věděla, že uzavřít smlouvu s Gabrielem nebude dobrý nápad. Hlavně v době, kdy se rozhodla svoji agenturu zavřít. Všichni klienti jsou vyřešeni a spokojeni, všichni, až na Gabriela Madisona. Lilian to ovšem s Gabem vzdává, neumí být spokojený, ráda by mu vrátila peníze a v dobrém se s ním rozloučila. Jenže nebyl by to pravý Madison, kdyby nedostal to, co chce! Slíbila mu šest schůzek a on jich dostal jen pět...

Možná jde pouze a jen o náhodu, když se workoholik Gabriel Madison rozhodne vzít si krátkou dovolenou a zajet si do rodného Eclipse Bay v době, kdy se chce Lilian Harteová na měsíc nastěhovat do chaty rodičů a zkusit štěstí v branži, která je jí mnohem bližší. Malování...

Dávno započaté sváry

Ani v tomto díle nám nebude chybět dramatická zápletka, která se odehrála v prvním díle. I tentokrát se budeme bát o životy našich hlavních hrdinů. Opět je to v knize dokonale vyvážené. Láska, nenávist i nebezpečí.

Díky svatbě Hannah a Rafaela v přechozím díle  se můžeme domnívat, že se nesvár mezi Harteovými a Madisonovými jakž takž urovnal, ale to co začalo u jejich dědečků, těžko zachrání vnoučata. A jedna svatba ještě nic neznamená. Nechte se opět vtáhnout do Amandina příběhu, který je tím pravým pro romanticky založené duše.

Já jsem si opět libovala. Neskrývala jsem nadšení ani u předchozího dílu. Možná tento druhý díl postrádal trochu více napětí, než jaké se objevilo v prvním díle, ale vůbec to nevadilo. Pokud byste se rozhodli, že si knihu chcete přečíst, pak rozhodně doporučuji začít prvním díle Rodinná msta.

Zabaví i rozesměje

Abych byla upřímná, tak mně se "hašteření" znepřátelených rodů opravdu líbí. V tomto díle bylo věnováno více prostoru staříkům, kteří jsou vlastně strůjci počátku nenávisti mezi rody. Nechyběl jim sarkasmu ani značný stařecký elán! Líbí se mi odhodlání, klady i zápory jednotlivých rodů. Protiklady se přitahují, na tomto rčení je asi více pravdy, než si myslíme.

Možná je kniha veskrze "klišoidní" a předvídatelná. Nebudu vám tvrdit, že je to náročné čtení, ale rozhodně jde o čtení, které dokáže udržet vaši pozornost a pobaví. S ohromnou chutí jsem si v pátek ke knize sedla a s úsměvem na rtech a maličkou lítostí  jsem ji v neděli ráno odkládala. Tato série mě opravdu baví a já už se teď moc těším na třetí a závěrečný díl, který ponese název Léto. Určitě bude stejně žhavé jako Úsvit i Rodinná msta. Knihu s čistým svědomím doporučuji, je typickým románem pro ženy.

Mohlo by vás zajímat

Eclipse Bay Úsvit - Amanda Quick Nedostupné

4.5 z 5 hvězdiček

pevná vazba

 Druhý díl dramatické trilogie nás opět zavede do malebného městečka Eclipse Bay, které je plné nenávisti tak divoké a zuřivé jako drsné...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články