Osvoboďte mysl a odlehčete domácí lékárně

Osvoboďte mysl a odlehčete domácí lékárně - titulní obrázek

Balíček dvou knih, které v krásné souhře pomohou vaší duševní i tělesné kondici. Objevte tajemství čaker a poznejte alternativní medicínu Reiki.

Na pultech našich knihkupectví se nedávno objevily dvě publikace, které přináší vhled do alternativních metod práce s našim tělem. Dohromady vytváří zajímavé čtení s vůní duševního i fyzického klidu.

Základní kniha o čakrách

Tato kniha by měla napomoci tomu, abychom poznali a odhalili možný lidský potenciál...

Publikace autorů Shalila Sharamon a Bodo J. Baginski připutovala na pulty koncem dubna a získala si řadu zájemců. Přečtením jsou obohaceni především ti, kteří se snaží do tajemství naší tělesné energie teprve proniknout. Čtenář se velice jasně dozvídá, co všechno představuje práce s energiemi.

V konkrétních kapitolách je popsáno vše o fungování jednotlivých sedmi základních čaker s návodem na řadu snadno pochopitelných cvičení k harmonizaci svých energetických center. Mimo jiné nám kniha nabízí vhled do terapeutických metod hudbou a barvami a zabývá se také aromaterapií a jógou.

 

Aktivujte svou osmou čakru, čakru zvídavého čtenáře...

Reiki – domácí lékárna

Autor Walter Lübeck nás opět uvádí do tajemné moci reiki. Co se vlastně skrývá pod tímto pojmem?

Reiki nepředstavuje žádnou energii v běžném smyslu slova. Je nepolární a představuje spíše informaci, která se dá označit pojmem "dobývání životaschopnosti"...

Kniha popisuje nejen rozšířený výklad o metodě reiki, ale předkládá také ilustrovanou část, která navádí, na kterých energetických bodech lze "léčit" konkrétní zdravotní potíž. Soustřeďuje se na problematiky jako akné, astma, chronická únava, chrapot, migréna, oslabená imunita aj. Dozvídáme se, jak pracovat se stravou, která je pro aplikaci reiki stěžejní.

Nebojte se vyléčit bez medikačních předpisů, obohaťte domácí lékárnu o reiki.

 

Doběhněte si pro obě knihy a objevte svůj duševní klid.

Mohlo by vás zajímat

Symboly reiki - velká kniha - Walter Lübeck,Mark Hosak Nedostupné

0.0 z 5 hvězdiček

měkká vazba

Prostřednictvím této knihy se naučíte navazovat blízký kontakt s mocnými duchovními silami a moudrými světelnými bytostmi, které jsou...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty