Let v oblacích připomíná Padesát odstínů

Let v oblacích připomíná Padesát odstínů - titulní obrázek

Kniha Let v oblacích obsahuje správnou dávku napětí a erotiky. Točí se kolem vztahu letušky první třídy a dominantního muže, který tak trochu připomíná Christiana Greye.

Láska si nevybírá

Bianca je letuška první třídy, létá po celém světě. Ve svém zaměstnání se setkává se slavnými a bohatými lidmi. Z minulosti ji ale tíží děsivé tajemství. Právě kvůli tomu si zamilovanost a muže zakázala. Žije velmi skromně a jejím nejlepším přítelem je Stephen, kterého zná již od dětství a spojuje je pevné přátelství.

Její zásady a předsevzetí končí příchodem Jamese Cavendishe. Oba k sobě pocítí okamžitou vzájemnou přitažlivost, které Bianca, i když se usilovně brání, rychle podlehne. Namlouvá si, že k Jamesovi nic necítí, jen s ním má sex. Je zajímavé pozorvat Biancu, jak se ke svým problémům a vztahům staví.

 

Let se vyrovná i Padesáti odstínům

Je nezkušená, přesto odvážná. A James? Velmi dominantní muž s tajemstvím z minulosti. Z toho vyplývá jejich vzájemné souznění a otázkou je, zda zůstanou u sexu nebo se jejich vztah prohloubí. Přes záplavu různě kvalitních erotických románů se mi kniha velmi líbila.

Zaujal mne příběh, který je situován do zajímavého neokoukaného prostředí. Kdyby tato kniha vyšla před Padesáti odstíny, byla by v čele nejčtenějších ženských knih. Knihu doporučuji všem ženám, které mají rády pořádnou dávku erotiky. Pokud rády čtete lechtivé romány, tak stojí za to si knihu přečíst.

Děj má spád, je srozumitelný a prakticky se čte velmi rychle. Na rozdíl od některých knih tohoto žánru nemá přehnaně tlustý hřbet a tím pádem se snadno drží v ruce. Již teď se těším na další autorčin díl.

Mohlo by vás zajímat

Let v oblacích - R.K. Lilley Nedostupné

4.5 z 5 hvězdiček

kniha

Bianca, letuška první třídy, se vždy považovala za vyrovnanou a racionálně uvažující dívku. I když se díky své práci běžně setkávala se...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články