Když Manželský sex začne nudit

Když Manželský sex začne nudit - titulní obrázek

David a Blair mají spokojené dvacetileté manželství. Jejich dcera studuje a na návštěvy za rodiči jezdí jen občas. Díky tomu si můžou hodně užívat jeden druhého.

Skryté touhy

David pracuje jako rozvodový právník. Každý den řeší rozvody jiných lidí. Jak už to tak bývá, někomu jde jen o samotný rozvod, někomu o majetek. Většinou jsou to závratné částky peněz.

Davidových služeb využívá mnoho převážně bohatých lidí. Také často vyslechne příběhy, kam až daný pár zavedly jejich nevěry. David nikdy nechce být nevěrný, svou manželku Blair miluje a stále mu připadá velice sexy.

Nejvíce se mu líbí, když si čte nějakou knihu. Má u toho vždy zvláštní a roztomilý výraz. On ji prostě zbožňuje. Jenže jako spousta mužů má také své tajné touhy a představy. A hlavně by si je někdy přál uskutečnit. 

 

Manželský sex Manželský sex

Jesse Kornbluth

49 s DPH

Nedostupné

Plán na nevěru

Když na jedné výstavě fotografií potká půvabnou autorku děl Jean, dlouho si spolu povídají a probírají život. Jean je svérázná, nikdy nechodí dlouho okolo horké kaše. Tak se zeptala Davida, jestli by jí nechtěl po dobu šesti týdnů dělat milence.

David přemýšlí, protože ví, že by nyní jeho touhy dostaly reálný směr. Jenže nechce být nevěrný, a tak vymyslí plán na to, jak si užít s krásnou fotografkou. Aniž by šlo o skutečnou nevěru...

Blair Davida vyslechne, ale jeho nápad se jí příliš nezamlouvá. I když s Davidem často mluvili o tom, co vše by si přál vyzkoušet a poznat. Nakonec padne rozhodnutí. David je velice natěšený, protože ne každému se mohou splnit jeho touhy.

Nečekaná dohra

Jaký ale mohou mít splněná přání dopad na jeho dosud spokojené manželství? Přemýšlel někdy nad tím, co vše se může stát? Nebude nakonec David spíš poraženým, než vítězem? Možná si nikdy neuvědomil, jaké důsledky jeho hra může mít. A že by mohl přijít o vše. Stojí mu to za to?

Tato kniha se mi líbila. Bylo to takové příjemné a odpočinkové čtení o mužských snech a touhách, které v sobě ukrývá určitou hloubku. Nutí vás zamyslet se nad tím, jestli je vše, po čem v životě toužíte, opravdu tak důležité.

Někdy totiž splněné sny můžou znamenat smutek a prohru, ne štěstí a vítězství. Tato kniha byla také mou první, kterou vypráví muž. Většinou jsou romány psány z pohledu ženy. Mnozí lidé by si z této knihy mohli vzít ponaučení do svého života.

Mohlo by vás zajímat

Manželský sex - Jesse Kornbluth Nedostupné

3.6 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Únik z nudy manželského sexu může nabýt rozličných podob. Málokterá z nich se ale obejde bez následků...David Greenfield je rozvodový...

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Nejnovější články