Darujte slova, která pomohou, rozesmějí a zahřejí u srdce

Darujte slova, která pomohou, rozesmějí a zahřejí u srdce - titulní obrázek

Darovat knihu nevyžaduje speciální příležitost. Kniha je dárkem z lásky. Dárkem, který pohladí a přinese světlo i do těch nejtemnějších koutů. Vybrali jsme pro vás speciální dárkové knihy, které milujeme a věříme, že dokáží udělat radost každému dobrému člověku.

Ptáte se, proč darovat knihu?

  • Pro každého existuje ta správná kniha
  • Hezkých slov není nikdy nadbytek
  • Pouze knihou lze upřímně a doopravdy vyznat lásku
  • Darujete mnohem více. Dobrodružství. Radost. Lásku. Příjemně strávené chvíle. Úsměv
  • Kniha je vzpomínkou na nejkrásnější chvíle

Knihou můžete udělat radost i tomu, kdo není zrovna vášnivý čtenář. Sáhněte po velkoformátových obrazových publikacích nebo po dárkových knížečkách, jejichž koupě není nákladná, zato radost po jejich darování obrovská.

Vybrali jsme pár nejzajímavějších dárkových knížek, které u nás na e-shopu najdete

MALÁ KNIHA JÓGY

Kouzlo jógy už objevily stovky milionů lidí po celém světě. Aby také ne, toto cvičení je cestou k vnitřní i fyzické pohodě. Malá kniha jógy je skvělá nejen pro všechny jogíny! Obsahuje motivační věty i jednotlivé ásany, které budou skvělým průvodcem tímto cvičením třeba na cestách!

 

NAVŽDY A NAPOŘÁD

Některé pocity nelze popsat slovy, ale knížečka Navždy a napořád dokonale vystihuje podstatu partnerských vztahů, kouzlo lásky i krásu manželství. Věnujte knížečku novomanželům, potěšte jí svou drahou polovičku nebo si ji schovejte pro případ, že byste si potřebovali připomenout, proč překonávat občasné překážky s vaším osudovým zkrátka stojí za to.

 

MALÁ KNIHA PÁRTY HER

 

Nastalo léto a s ním roste počet večírků a sešlostí s přáteli či rodinou. A co by to bylo za letní grilovačku bez nějaké té šílené hry? Zahrajte si i něco jiného než obyčejnou flašku – je jedno, jestli je vaše sešlost komornějšího rázu, nebo jste se sešli v hojném počtu, v Malé knize párty her jistě najdete něco na míru vaší společnosti. Pro většinu her nejsou třeba téměř žádné rekvizity a můžete je hrát naprosto kdekoliv! Vhodné jsou však pouze pro starší 18 let.

KAŠLI NA TO

 

Občas se zkrátka nedaří vše tak, jak by si člověk představoval. Pokud jste již vyplýtvali všechny pokusy dát věci do pořádku, možná nastal čas nad tím mávnout rukou. Kniha Kašli na to je vtipný pomocníkem v situacích, kdy máte vztek na celý svět – umí totiž rozesmát i povzbudit, případně si díky ní může naštvaná osoba rozšířit slovník invektiv a nahněvaných frází. Najde se v ní opravdu každý, tedy až na věčné flegmatiky.

 

KÁMASÚTRA

  •  

V praktickém maličkém vydání do kapsy vychází KámaSútra, která je přes svou stručnost obohacena o pozice, které byste v antické KámaSútře nenašli. Preference v oblasti milování se od té doby totiž značně proměnily a to, co dřív bylo tabu, dnes zbožňujeme. Obrázky a popisky milostného dovádění jsou doplněny citáty slavných.



V nabídce dárkových knížek samozřejmě najdete i ty klasičtější – Pro nejlepší maminku, Malou knihu pozitivity či  Malou knihu života. Vybere si každý s dobrým úmyslem potěšit!

Mohlo by vás zajímat

Inspirace - Nedostupné

0.0 z 5 hvězdiček

pevná vazba

Ponořte se do slov nejlepších světových spisovatelů, vůdců a myslitelů v této nádherné knize plné povzbudivých prohlášení a citátů....

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s přáteli!

Sdílet 0 Sdílet

Podcasty