Big Little Lies
Big Little Lies - Liane Moriarty Nedostupné

Kniha ( měkká vazba )

    • Produkt je vyprodaný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Perfect family, perfect house, perfect life; Jane, Madeline and Celeste have it all . . . or do they? They are about to find out just how easy it is for one little lie to spiral out of control. From the author of Truly Madly Guilty and The Husband's Secret comes a novel about the dangerous little lies we tell ourselves just to survive. Jane hasn… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Perfect family, perfect house, perfect life; Jane, Madeline and Celeste have it all . . . or do they? They are about to find out just how easy it is for one little lie to spiral out of control. From the author of Truly Madly Guilty and The Husband's Secret comes a novel about the dangerous little lies we tell ourselves just to survive. Jane hasn't lived anywhere for longer than six months since her son was born five years ago. She keeps moving in an attempt to escape her past. Now the idyllic coastal town of Pirriwee has pulled her to its shores and Jane feels as if she finally belongs. She finds friends in the feisty Madeline and the incredibly beautiful Celeste, two women with seemingly perfect lives - and their own secrets. But at the start of a new term, an incident involving the children of all three women occurs in the playground, causing a rift between them and other parents. Minor at first but escalating fast, until the whispers and rumours become vicious and spiteful, and the truths blur into lies. It was always going to end in tears, but no one thought it would end in murder . . .

Sdílet 0

Nakladatel
Penguin
Rozměr
0x0mm
jazyk
angličtina
Počet stran
488
Vydání
1
isbn
978-1-4059-3156-4
Vazba
měkká vazba
datum vydání
20.04.2017
ean
9781405931564

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    krásná kniha, angličtina dodává nezapomenutelnou atmosféru

    Kniha, Penguin, 2017, 9781405931564

  • 4 z 5 hvězdiček Betka registrovaný uživatel

    Veľmi dobrá kniha, skvelá zápletka, nečakané odhalenia. Postavy sú vykreslené naozaj výborne. Do konca knihy som netušila, kto je obeť a kto vrah. Možno by sa mi páčil trochu iný záver, ale odporúčam túto knihu.

    Kniha, Penguin, 2017, 9781405931564

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Valentová registrovaný uživatel

    Ke knize jsem se dostala díky televiznímu seriálu. Z počátku mi dělalo problém se začíst a nechat se vtáhnout do děje, ale později se situace obrátila a já se nemohla od knihy odtrhnout. Autor napíná čtenáře až do konce a celou dobu se jen dohadujete, co se že se to vlastně děje, kdo a jak to způsobil apod. Napínavé čtení ze zajímavého prostřední Austrálie, angličtina jen podporuje vykreslování prostřední anglicky mluvící země.

    Kniha, Penguin, 2017, 9781405931564

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora